2016. 06. 21. - 11:30

Egész nyáron színes programok és animációk a Hungarospa Strandfürdőjében

Egész nyáron színes programok és animációk a Hungarospa Strandfürdőjében

A 2016-os nyári szünet kitörésével egyidőben, a hétvégén vette kezdetét nyári programsorozatunk, színes animációs programokkal a Hungarospa Strandfürdőjében!

Ha nyár, akkor fürdőzés, zene és tánc! A Hungarospa fontosnak tartja, hogy a fürdőzés és pihenés mellett minőségi kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget is tudjon nyújtani a strand területén minden korosztálynak. A nyári szezonban színes programokat kínál a hajdúszoboszlói strand az egész családnak.

A vakációt követően július 1-től minden nap kézműves foglalkozás és gyermek-animáció várja a gyerekeket a Vízipók Meseszínpadnál délelőtt 10 és délután 17 óra között. Június 18-tól minden nap Miki Mini zenés- táncos műsora, vagy Bigyóka bohóc vagy Lóri kalóz szórakoztatja a kicsiket délután 15 órától a Vízipók Meseszínpadon. 

 

A felnőtt korosztálynak minden hétvégére kínálunk színes programokat Strandfürdőnkben. Szombatonként délután 16 órától sztárfellépőkkel szórakoztatjuk a fürdőzőket: Kökény Attila, Péter Sramek, Caramel,  Tolvai Renáta, Takács Nikolas, Nika,  Pál Dénes, Wolf Kati, Vastag Tamás,és Gáspár Laci érkezik a Strandfürdő Nagyszínpadára. Vasárnap délutánonként, 16 órától sokféle zenei műsorral, táncosokkal, játékos feladatokkal, nyereményekkel, július 1-től minden pénteken és szombaton este 21 órától éjszakai fürdőzéssel várjuk vendégeinket Strandfürdőnkbe.

Az elmúlt hétvégén, 2016. június 18-án, szombaton délelőtt a foltvarrással ismerkedhettek meg fürdőzőink a pezsgő medence melletti árnyékos területen. Bárkinek, aki kedvet érzett ennek a hobbinak az elsajátítására, szívesen megtanították a Gyógyvíz-Foltvarró csoport tagjai a különböző technikákat.

14.00 órától Miki Mini Pancsi-Partin szórakoztak kicsik és nagyok az Aqua-Palace élményfürdő Gyermekvilágán. A zenés-táncos családi animációról senki nem ment el üres kézzel, valamint újabb tánclépésekkel gazdagodtak a részvevők.

A Strandfürdő legújabb Meseszínpadán pedig 16 órától várta a legbulisabb szülőket és gyerekeket a Miki Mini RetrÓra Partija, ahol szintén minden részvevő gazdagodott valamilyen meglepetéssel.

16.00 órától a Strandfürdő Nagyszínpadán leginkább felnőtt vendégeinknek kedveztünk egy szemet gyönyörködtető korhű fürdőruha bemutatóvali. A Stílus Fashion Divatstúdió gyönyörű modelljei mutatták be fürdőruha történetének legykülönlegesebb és legcsinosabb darabjait. A vállalkozó szellemű vendégek divat-totó játékunk keretében mozgathatták meg agytekervényeiket, így a legügyesebbek ajándékokat is kaptak.

Június 19-én, vasárnap délután, 14 órától a 14. Nyári Ifjúsági Fesztivál programjának egy része kezdődött el a Strandfürdő Nagyszínpadán. A fiatal diákok szervezésében színpadra lépett a hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár Mazsorett csoportja, valamint a debreceni hallgatókból álló Zafír zenekar is, akik remek hangulatot varázsoltak a strandra a borongós időben is.

Mindeközben 15 órától Bigyóka bohóc lepte meg a gyerekeket a strand Vízipók Meseszínpadán. Az interaktív zenés gyermekműsoron sokat énekeltek és játszottak a kicsik.

Majd 16 óra után a kiváló hangulatról a Kenguru TSE gondoskodott, akiknek mindig sikerül maximumra pörgetni a közönséget. Az akrobatikus elemekkel tűzdelt előadásokat hatalmas ovációval és tapssal hálálták meg a fürdőzők. A fellépők sorát a nemrég befejeződött gyermek-tehetségkutató műsorból megismert kis páros, Szarvas Benjámin és Papp csenge zárta, akik ugyanolyan vagányan és imádnivalóan táncoltak, mint a műsorban.

 

Reméljük, hogy kellemesen kikapcsolódtak programjainkon!

Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdő programjain!

További nyári programjainkről ITT tájékozódhat!

 

SziZsu