2017. 07. 06. - 13:55

Duplázott a Vídia Best Viadors csapata a IX. Fürdővárosok Grand Prix Kupájának 2. állomásán a Hungarospa Sportcentrumában

Duplázott a Vídia Best Viadors csapata a IX. Fürdővárosok Grand Prix Kupájának 2. állomásán a Hungarospa Sportcentrumában

A Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupáját idén már 2. alkalommal rendeztük meg a hajdúszoboszlói Strandfürdő Sportcentrumában a Tiszafüredi Városi Sportegyesület közreműködésével. A bajnokság második fordulójában, július 1-én 8 csapat mérte össze tudását a homokos pályán.

A Mazsi Hungarospa sportcentrum a strand területén belül, a Csónakázó-tó partján, a Hungarospa Thermal Hotel mellett találhtó. A kivételes környezetű sportcentrumban hétféle sportág szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek.
A 3 homokos röplabdapályát, a homokos focipályát, a betonos lábteniszpályát, a street ball kosárlabda palánkot és a 2 db betonos pin-pong asztalt térítésmentesen vehetik igénybe a Strandfürdő vendégei.

A szombati esős, borús időjárás sem vett el a hely szépségéből és nem szegte kedvét a IX. Fürdővárosok Grand Prix Kupa második fordulóján induló  8 csapatnak. Az elszántság és jó hangulat mellé a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. munkatársainak segítőkész vendéglátása is társult, így a versenyzők barátságos hangulatban versenyezhettek.


A jó helyekért küzdő csapatok és Ábrahám Tamás, a Tiszafüredi VSE elnökhelyettese, a Grand Prix sorozat megálmodója

Két négyes csoportban mérkőzött meg mindenki mindenkivel a csoportokon belül és a helyezések adták a helyosztókon szereplő csapatokat. Meglepetésre a döntőt a Vídia Best Viadors játszotta a Grand Prix sorozatban újoncnak számító FAG Hungary TButoroutlet gárdája ellen. Ebben csak az volt a meglepetés, hogy a 2015. és 2016. évi bajnok csapat, a Hungarotarg és a szintén jó nevekkel felálló Fékcentrum csak a harmadik helyért csatázott egymással, maguk elé engedve a két döntős csapatot. Végül a Hungarotarg szerezte meg a harmadik helyet. A Vídia Best Viadors tavaly is első lett a Hajdúszoboszlón rendezett tornán, míg az újonc FAG rögtön a második helyet zsebelte be.


A győztes csapat, a Vídia Best Viadors

Az egyéni eredményeket is díjazták a szervezők:

Gólkirály: Angyal Csaba (Vídia Best Viadors)

Legjobb kapus: Kriston Dávid (FAG Hungary TButoroutlet)

és a legjobb játékos: Pataki Ernő (Hungarotarg) lett.

 

Szeretettel gratulálunk a helyezésekhez, különdíjakhoz és természetesen minden csapatnak köszönjük a részvételt!

Legyenek vendégeink, találkozzunk jövőre is!

 

A Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos további információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://www.strandfocifurdovarosok.hu).

 

SziZsu