2019. 07. 26. - 13:15

Dicsőszentmártonból testvérvárosi delegáció járt a Hungarospánál

Dicsőszentmártonból testvérvárosi delegáció járt a Hungarospánál
Dicsőszentmártonból érkező testvérvárosi delegációt fogadott Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója július 25-én. A delegáció tagja volt Meghesan Sorin polgármester és felesége, Fodor József tanácsos, a Kökényes Néptáncegyüttes elnöke, valamint önkormányzati képviselők. 

Egy köteltlen hangulatú beszélgetésen a fürdő vezérigazgatója bemutatta a város és a fürdő fejlesztéseit. A tolmácsolásban Lévay Enikő segédkezett. A megbeszélés után egy kellemes hangulatú ebédre láttuk vendégül a delegációt a Hungarospa Thermal Hotelben. 

            Dicsőszentmárton_1000  ebéd

Dicsőszentmárton polgármestere részt vett a "Dicső-esten" , ahol fellépett a Kökényes Néptáncegyüttes a XXIV. Szoboszlói Folkhétvége keretében a szabadtéri színpadon és köszönötte a nézőket. 

A Dicsőszentmártoni Kökényes Néptáncegyüttes és a Kosteleki fiatal néptáncosok nagy sikerrel bemutatkoztak a strandfürdő színpadán is július 23-án. 

kökényes   Kostelek

Kökényes Néptáncegyüttes                                                                                                   Kosteleki Néptáncegyüttes 

Több éves hagyomány, hogy vendégül látjuk a csángó  fiatalokat, akiknek nagy élmény kipróbálni a fürdő szolgáltatásait.