2019. 11. 22. - 16:25

Crystal Lotus díjat kapott a Hungarospa

Crystal Lotus díjat kapott a Hungarospa
A Hungarospa balneológia kategóriában nyerte el a nemzetközi Crystal Lotus díjat, amit a 2019. november 22-én érkező ukrán delegáció tagjai, köztük Iván Cegenko az „Európai Integráció” szervezet elnöke adott át a Hungarospa vezetőségének.
2019 februárjában hagyományteremtő céllal került megrendezésre a Kelet- és Közép-európai Vendéglátóipari és Balneológiai Konferencia az ukrajnai Truszkavecben.
A nemzetközi konferencián részt vettek Ukrajna, Lengyelország, Szlovákia, Románia és Magyarország képviselői. A konferencia célja az együttműködés fejlesztése volt, hogy a Kárpát-medencében élő népek turisztikai attrakciói közelebb kerülhessenek egymáshoz, és Ukrajna is be tudjon kapcsolódni ebbe a vérkeringésbe, s meg tudja mutatni a befektetési lehetőségeit.
 
mozaik 2_1
Felső képen szemben ülnek: Dr. Oláh Mihály orvos igazgató, Kállai Zsuzsa értékesítési- és marketing vezető, Pataki Jánosné értékesítési menedzser, dr. Zajdó Zsolt igazgatóság elnök
Alsó képen szemben ülnek: Serhiy Churbanov döntőbizottsági tag, Ivan Cegenko elnök, Andrzej Wojtanowski döntőbizottsági tag
 

A fórum résztvevői ismertették  a saját szakterületük felmerülő általános problémáit, át tudták egymásnak adni a tapasztalataikat, megvitatták a Kárpát-medence fejlődési lehetőségeit, valamint kiemelten nagy figyelmet fordítottak  a balneológiás egészségmegőrzésre is. 

A konferencia keretében került sor a Crystal Lotus díj átadására különböző kategóriákban, mindazon cégek számára, akik valamely szakterületen kiemelkedőek. A Hungarospa balneológia kategóriában nyerte el a díjat.

 

mozaik

 

Ezt az elismerést az "Ukrajna integrációja az Európai Unióba Nemzetközi Központ" alapította, amely az ukrán  Család- és Ifjúságpolitikai, Sport és Turisztikai Minisztérium mellett működik. Ennek a központnak a vezetője Ivan Cegenko úr, aki személyesen adta át a díjat 2019. november 22-én a fürdő irodaházának tárgyalótermében. A delegáció tagjai között a szervezet döntőbizottságának tagjai is képviseltették magukat: Serhiy Churbanov, a Truszkavec 365 hotel tulajdonosa és igazgatója, valamint Andrzej Wojtanowski, a „Tarnica Solina" panzió tulajdonosa, Lengyelországból.

 

 

SziZsu