2017. 02. 02. - 14:15

Az év kempingese Molnár Magdolna, a Hungarospa kempingvezetője

Az év kempingese Molnár Magdolna, a Hungarospa kempingvezetője

2017. február elsején, a hagyományos Turisztikai Évadnyitó Fogadáson és Díjátadó Gálán az "Év kempingese" díjat kapta Molnár Magdolna, a hajdúszoboszlói Thermal Camping vezetője.

Az Évadnyitó Gálán a meghívottak először vehették a kezükbe az "Év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban" című kiadványt, ahol már harmadik alkalommal szerepelt Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója, a  Magyar Fürdőszövetség elnöke. 

A Budapest Kongresszusi Központban megrendezett eseményen közer ezer turisztikai szakember vett részt. A szakma 16 főt díjazott különböző kategóriákban, akik 2016-ban a maguk szakterületén sokat tettek a turizmus fejlődéséért. 

A képen:  díjazottak a Kongresszusi Központban, bal szélen Molnár Magdolna

Molnár Magdolna a díjat a Magyar Kempingszövetség elnökétől, dr Réfi Antaltól  vehette át, akit az eseményen köszöntött Czeglédi Gyula vezérigazgató és rövid megbeszélést folytattak arról, hogy milyen együttműködési lehetőségek vannak a jövőben a Hungarospa és a Kempingszövetség között. 

 

A képen: Czeglédi Gyula vezérigazgató, Molnár Magdolna kempingvezető és dr. Réfi Antal elnök

 

Molnár Magdolna több évtizede Hajdúszoboszló turizmusáért dolgozik. Huszonhárom éven keresztül a Hajdú Tourist  munkatársa volt,  majd 2005-től előbb a Hajdú Kemping, majd 2012-től a Thermal Kemping vezetője lett. Mindkét kemping üzemeltetője a Hungarospa Zrt.  

A Hungarospa fürdőkomplexum területén található Thermal Camping  a tavalyi évben 10%-os  forgalomnövekedést ért el az előző évhez képest. A közvetlen összeköttetés a Gyógy-és strandfürdővel nagy vonzerőt jelent a lakókocsival és sátorral érkező külföldi és belföldi vendégek számára egyaránt. Természetesen a vendégek megfelelő minőségű kiszolgálása érdekében rengeteget kell tenni.  

 

A Hungorspa menedzsmentje és kollektívája gratulál az elismeréshez!

 KZS