szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 08. 11. 08:09

Az Év Hotele címre pályázik a fürdő szállodája

Az Év Hotele címre pályázik a fürdő szállodája

Az idei évben a Hungarospa Thermal Hotel*** is szerepel az RTL Klub-on futó "Az Év Hotele" című műsorban! Az adás augusztus 14-én vasárnap 11.30-tól tekinthető meg. 

Szavazni a https://azevhotele.hu/  oldalon lehet augusztus 14-től augusztus 21-ig. A második körös szavazás augusztus 28-tól szeptember 4-ig tart. 
Minden szállodánkra leadott szavazat hozzásegít bennünket a minél jobb helyezés eléréséhez, sőt a szavazóink között a műsorban kisorsolásra kerül egy 2 éjszakás 2 fő részére szóló Hungarospa Thermal Hotel ajándékutalvány is!
A szálloda különleges adottságokkal rendelkezik, hiszen vendégei igénybe vehetik a saját gyógyászati és wellness részleget gyógyvizes medencékkel, a strandfürdőt, az Aqua-Palace fedett élményfürdőt és a fedett uszodát. 
A Hungarospa Thermal Hotel  kivételes előnye,  hogy közvetlen összeköttetéssel rendelkezik a fürdőkomplexum legújabb attrakciójával, a Prémium Zónával. A vendégek főszezonban kiegészítő szolgáltatásként választhatják a Prémium Zóna vagy az Aquapark belépőjegyet.  
 
thermal20210512462
A Hungarospa Thermal Hotel külső gyógyvizes medencéje
 
DJI_0131
Prémium Zóna szabadtéri wellnessfürdő
 
Javasoljuk, hogy nézzék meg a filmet, mert aki ismeri szállodánkat nosztalgiázhat kicsit, aki viszont még nem élvezte szállodánk szolgáltatásait, kedvet kaphat egy hajdúszoboszlói pihenéshez!
 
Előre is nagyon köszönjük a szavazatokat!