2017. 04. 26. - 10:46

Április végén nyit a hajdúszoboszlói Strandfürdő!

Április végén nyit a hajdúszoboszlói Strandfürdő!

Az idén 90. éves hajdúszoboszlói fürdőkomplexum 2017. április 29-én nyitja meg kapuit a strandolni vágyók előtt. Idén is a hagyománnyá vált esti ingyenes Hungarosparty strandnyitórendezvénnyel várjuk vendégeinket.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Strandfürdője megszépülve, 2017. április 29-én, szombaton délelőtt 9 órától várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Ettől a naptól a Tradicionális strandrész minden medencéje igénybe vehető (I/a, I/b, I/c, I/d medencék, II-es medence, Pezsgőmedence, Hullámmedence, Gyermekmedence).

Jó idő esetén, 2017. április 29-én, 30-án és május 1-jén, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményesen, kétórás jeggyel vehetnek majd igénybe vendégeink. Ezt követően májusban, jó időben, minden szombaton és vasárnap szintén 12-16 óráig várjuk a csúszás szerelmeseit.

Április 29-én, este 18 órától a Hungarosparty Strandnyitó rendezvény várja majd a közönséget a Mediterrán tengerpart Hajószínpadán. A program divatbemutatóval kezdődik, majd Balázs Fecó, valamint Takács Nikolas és Keresztes Ildikó élő koncertjei szórakoztatják vendégeinket. A koncertet Tűzijáték zárja. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az esti programra vendégeink 17:30-tól ingyenesen léphetnek be az Aqua-Palace élményfürdő főépülete és a Szörf épülete közötti II. számú Strandbejáraton.

Mindenkit szeretettel várunk! Kellemes strandolást és jó szórakozást kívánunk!

 

SziZsu