szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 11. 10. 08:25

Ajándékozzon egészséget karácsonyra! Vásároljon Hungarospa ajándékutalványt!

Ajándékozzon egészséget karácsonyra! Vásároljon Hungarospa ajándékutalványt!
Miért ne gondolkodhatnánk a karácsony közeledtével olyan meglepetésekben, amelyek nemcsak örömet szereznek, de az egészséges életmódhoz is köthetők? Lepje meg szeretteit Hungarospa ajándékutalvánnyal!  Az ajándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

Megvásárolhatóak a hajdúszoboszlói gyógyfürdő pénztáraiban vagy a Thermal Tourist Utazási Irodában!

Ha gondban van karácsony előtt, mert úgy érzi, az ajándékozottnak már tényleg mindene megvan, vagy egyszerűen csak nem akar az elcsépelt ajándékok mellett dönteni, akkor érdemes egy kicsit továbblépni az ajándékozás terén, hiszen minden korosztály számára legfontosabb az egészség. Egy fürdőbelépőre, szaunára, vagy esetleg masszázsra jogosító ajándékutalvány jól mutathat a fa alatt.
Arra biztatunk mindenkit, hogy idén, próbálják meg az egészséggel megajándékozni szeretteiket és vásároljanak Hungarospa ajándékutalványt karácsonyra!
 
Ajándékozzon fürdőbelépőt - Hungarospa 2018 800

Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: fürdőbelépő, gyógykezelések egészségbiztosító által támogatott kezelések önrésze, fürdő-és wellness szolgáltatások, strand-, Aquapark-, Prémium Zóna, uszodabelépők, kemping és szállodai szállás, ásványvíz, stb.

Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak. Az utalvány készpénzre nem váltahtó. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebbet vásárol, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni.

Az utalvány érvényességi ideje: a kiadás dátumától számított 1 év. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható. 

Az ajándékutalványt megrendelheti vagy megvásárolhatja a Hungarospa utazási irodájában a Thermal Touristban!

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

 

SziZsu