szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2019. 09. 09. 13:32

Ahol a bio és a bor összeforr - XVII. Bioétel és Borfesztivál Hajdúszoboszlón!

Ahol a bio és a bor összeforr - XVII. Bioétel és Borfesztivál Hajdúszoboszlón!
Kóstolja meg a hajdúság legfinomabb bioételeit az idén 17. alkalommal megrendezésre kerülő Bioétel és Borfesztiválon 2019. szeptember 13-15 között. Az őszi napsütés sugarai, a gyógyvíz illata, a fesztiváli programok és a gasztronómiai kínálat együttesen biztosítják az egyedi kikapcsolódást és teszik különlegessé a felüdülést! 
Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.
 
A fesztivál programjai között mindenki megtalálhatja majd a kedvére való szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget.
 
Részletes program:
bioétel plakát 2019

Jöjjön el Ön is családjával, baráti társasággal Hajdúszoboszlóra és pihenjenek fürdőnkben, kapcsolódjanak ki a Bioétel és Borfesztivál programjain!

 

SziZsu