2018. 09. 25. - 17:14

A Turizmus Világnapját ünnepeljük szeptember végén

A Turizmus Világnapját ünnepeljük szeptember végén
A turizmusban dolgozók és a turisták 2011 óta minden év szeptember 27-én ünnepelik meg hazánkban a Turizmus Világnapját. A világnaphoz kapcsolódó programokkal készül a Hungarospa fürdőkomplexuma is, immár 8. alkalommal csatlakozva a kezdeményezéshez.
Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének, az UNWTO kezdeményezésének az a célja, hogy a Turizmus Világnapja legyen minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a belföldi és külföldi vendégeinket. Hosszú távon azonban a turizmusban dolgozók arra törekszenek, hogy ne csak ez a nap legyen Magyarországon a turizmus napja, hanem egy kedves mosoly, az odafigyelés, vagy néhány kedves szó, és a segítőkész magatartás mindennapi életünk részévé váljon. A magyarországi rendezvény 2018-as központi témája az ökoturizmus, melyben a szolgáltatások és helyszínek célja, hogy felhívja a figyelmet a természet és a turizmus közötti kapcsolat fontosságára. 
 
A Hungarospa minden évben igyekszik egy apró figyelmességgel köszönteni vendégeit és programokkal kiegészíteni a fürdőzés élményét a Turizmus Világnapján is:
 
Turizmus Világnap 2018 plakát 800
 
A turizmusban dolgozóknak, így nekünk is az a célunk, hogy a Turizmus Világnapja legyen minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a belföldi és külföldi vendégeinket. 

Szeretettel várunk mindenkit a Turizmus Világnapján is a Hungarospa fürdőkomplexumába! 

Látogassanak el hozzánk, ünnepeljék velünk ezt a különleges napot és legyenek kiemelt vendégeink!

 

 

 

SziZsu