szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2023. 10. 02. 14:50

A Nemzeti Vágta Korzóján Hajdúszoboszlót képviselte a Hungarospa

A Nemzeti Vágta Korzóján Hajdúszoboszlót képviselte a Hungarospa

A 16. Nemzeti Vágta 2023. szeptember 30 - október 01-ig került megrendezésre a szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban. Az eseménynek 2008 óta a budapesti Hősök tere adott otthont, azonban most először Szilvásváradon rendezték meg. A szombati  futamon Hajdúszoboszló csapata is részt vett. A továbbjutás  ugyan nem sikerült, ennek ellenére a csapat minden elismerést megérdemel.  

 

A Nemzeti Vágtán  Kecskés Gábor lova versenyzett a hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület színeiben.  A Nemzeti Vágtán résztvevő települések  lehetőséget kaptak a bemutatkozásra  a lovasközpont melletti  Korzón  elhelyezett sátorban.  A rendezvény első napján Lévay Enikő, a hajdúszoboszlói TDM szervezet vezetője képviselte a várost.

Enikő  csapat

A második napon Szabó Alexander, a Hungarospa Thermal Tourist Utazási irodájának munkatársa  állt az  érdeklődők rendelkezésére.

Alex

Kiadványaink és informátorunk segítségével a vendégek  teljeskörű tájékoztatást kaptak a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum szolgáltatásairól.  A látogatók legfőképpen a jövő évi áraink felől érdeklődtek és örömmel fogadták, hogy nem emelkednek jövőre a belépő áraink.  A visszajáró vendégeink részéről sok pozitív visszacsatolás érkezett, elégedettek voltak szolgáltatásainkkal az idei évben.       

 A döntő napján közel 6.000 látogató volt jelen az eseményen, melyre minden jegy  kelt el.

KZS