2017. 04. 07. - 13:00

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezetői látogattak el a Hungarospa-hoz

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezetői látogattak el a Hungarospa-hoz

Az MTÜ vezető munkatársai üzleti látogatást tettek régiónkba 2017. április 5-én és 6-án, melynek 2. napjának délutánján a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-hez is ellátogattak.

A küldöttségi képviseletében, Dr. Gajda Tibor vezérigazgató-helyettes, Kozma Szilvia módszertani ügyekért felelős igazgató, Molnár Anita desztináció-fejlesztések koordinációjáért felelős igazgató, és Kabály Zsolt vezető szakértő látogatott el Társaságunkhoz. A delegációt elkísérte még Dr. Széles Diána Debrecen város alpolgármester asszonya, Gödény Gábor a Visit Debrecen divízió vezetője, valamint Tóth-Megyesi Enikő a Visit Debrecen  turizmus vezetője.

A vendégeket a Hungarospa Zrt. Központi Irodaházában fogadta Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló város polgármestere és Czeglédi Gyula vezérigazgató.

A tárgyalások során több órás, mélyreható egyeztetések zajlottak az MTÜ által koordinált kiemelt fejlesztési térség kijelölésének témakörében. Az egyeztetések során bemutatásra kerültek a Hajdúszoboszló turizmusához kapcsolódó fejlesztések elképzelései, valamint a Hungarospa középtávú fejlesztéseinek programja. Ezen kívül széleskörű konzultáció folyt még a térség turisztikai adottságainak és lehetőségeinek kiaknázásáról, illetve a régió (Tiszató, Hortobágy, Debrecen, Hajdúszoboszló) együttműködéséről.

A tárgyalások befejezésénél Hajdúszoboszló város polgármestere és a Hungarospa vezérigazgatója írott formában is átnyújtották a vendégek részére készített, tervezett fejlesztések anyagait, melyek Hajdúszoboszló részéről alapját jelenthetik a kiemelt turisztikai desztinációvá válásnak és az ahhoz kapcsolódó fejlesztéseknek.

 

SziZsu