2017. 03. 03. - 08:34

A Hungarospa is képviselte magát az idén jubiláló Utazás 2017 kiállatáson

A Hungarospa is képviselte magát az idén jubiláló Utazás 2017 kiállatáson

2017. március 2-án megnyílt az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2017 kiállítás és vásár a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. pár év kihagyás után újra megjelenik.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban az Utazás 2017 kiállítás nyitotta meg a tavaszi szezont. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje számos programot, nyereményeket kínál látogatóinak és közel 23 ország 300 kiállítójának ajánlatai közül válogathatnak a vendégek vasárnap estig.

Az Utazás 2017 kiállítás hivatalos logója ás Kandász Andrea a rendezvény hivatalos nagykövete és műsorvezetője

Az Utazás Fórum megnyitóját csütörtökön tartották, ahol Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója elmondta, az Utazás 2017 kiállítás idén negyven éves, története hűen tükrözi az utazási szokások változását és kicsit Magyarország történetét is, hiszen 1977-ben, az első Utazás kiállításkor, még csak a legendás piros vagy kék útlevéllel lehetett utazni. Mielőtt hivatalosan megnyitotta a rendezvényt, köszöntötte a kiállítás belföldi díszvendégét, Győr városát, a külföldi díszvendéget, Oroszországot, valamint a kulturális díszvendéget, Pannonhalma képviseletét.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere beszédében Győr egyik kiemelkedő ágazatát, az idegenforgamat emelte ki, mert az idei, számukra különös jelentőségű évben ők rendezik majd meg az Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, amin 50 ország 3600 fiatalja vesz részt és erre az eseményre épülő városi, valamint országos programokkal is fejleszteni szeretnék a hazai turizmust.

Mozaikon a rendezvény házigazdája és a díszvendégek: bal felső - Ganczer Gábor vezérigazgató; jobb felső - Borkai Zsolt polgármester; bal alsó - Valerij Vladimirovics Ljahov követtanácsos; jobb alsó - Várszegi Asztrik főapát

Valerij Vladimirovics Ljahov, az Oroszországi Föderáció követtanácsosa, mint a külföldi díszvendég képviselője nagy örömét fejezte ki, hogy hazánkban nagy az érdeklődés Oroszország turisztikai értékei iránt. Megköszönte az idei kiemelt szerepet és Oroszország standjára invitálta a jelenlévőket, hogy a turisztikai kínálat mellett ételkülönlegességeket, valamint igazi, orosz szamovárban készült teákat kóstoljanak meg.

Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát kiemelte, hogy a bencés kolostor egyik küldetése a látogatók fogadása, mert az odauatzó és az útközben lévő egyforma vendég városukban és mindenkit nyitott kapukkal várnak, hívőket és nem hívőket egyaránt. Az idei év jelmondata “a közös ház”, amire közel 70 rendezvénnyel készülnek.

A szakmai napon Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója, Boruzs Ida szálláshelyek és vendéglátás igazgatónő, Kállai Zsuzsa marketing és értékesítési vezető, Szilágyi Zsuzsa PR menedzser és Pataki Jánosné értékesítési menedzser is ellátogatott. Mindannyian a sajtó rendelkezésére álltak és tárgyaltak a partnerekkel.

A szakmai nap képviselői balról: Szilágyi Zsuzsa PR menedzser, Pataki Jánosné értékesítési menedzser és Boruzs Ida szálláshelyek és vendéglátás igazgató

Társaságunkat Molnár Magdolna kemping vezető képviseli a 4 napos rendezvény alatt, valamint Máté Petra gyógymasszőr egy-egy 10 perces svédmasszázzsal kedveskedik az érdeklődőknek.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. idén Hajdú-Bihar Megye Önkormányzatának meghívására és annak támogatásával kapott helyett a 80 négyzetméteres központi standon. A megyei standon belül 12 négyzetméteren mutatkozott be Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma. Elmondhatjuk, hogy már az első nap jól sikerült a nemzetközi turisztikai kiállításon való szereplésünk, örömet tudtunk okozni vendégeinknek és szakmai körben is számos érdeklődés volt Hajdúszoboszló iránt.

A szervezők idén mintegy 40 ezer utazni vágyó látogatót várnak a kiállításra. A kiállítás 2017. március 5-ig várja az érdeklődőket.

 

SziZsu