A Hungarospa ételei készültek a legtöbb bio alapanyagból a 14. Bioétel és Borfesztiválon!
Idén, 2016. szeptember 9-11. között már 14. alkalommal került megrendezésre a Bio étel-és Borfesztivál Hajdúszoboszlón, mely rendezvény középpontjában az egészséges bio ételek és borok állnak. Az idei évben is sikerrel képviseltette magát a Hungarospa.
Gyönyörű napos, nyárias időjárás fogadta a több ezer látogatót a XIV. Bioétel és Borfesztiválon Hajdúszoboszlón, szeptember 9-11. között. A háromnapos fesztiválon összesen, több mint 40 tánccsoport és előadó szórakoztatta a vendégeket.
Aki kilátogatott a Szent István parkba ezen a hétvégén biztosan nem maradt éhes vagy szomjas, hiszen idén is számos helyi étterem és szálloda főzőcsapata kínálta a kizárólag bio alapanyagból készült ételeit, valamint a látogatók Magyarország közel 20 pincészetének legfinomabb borai közül válogathattak.
Az ökológiai gazdálkodás elterjedését jelzi, hogy minden alapanyag beszerezhető volt bio forrásból. A fesztivál étele, bora és standja mellett azokat is jutalmazták, akik rászánták az idejüket, energiájukat és a legnagyobb arányban szerezték be az alapanyagokat bio forrásból. A bio megfelelésben első helyet ért el a Hungarospa Thermal Hotel étterme, melyért arany kupát vehetett át Márkus Pál vendéglátó vezető.
Reméljük, hogy 2016-ban is sikerült jókedvet csalni az arcokra ízletes ételkülönlegességeinkkel és programjainkkal!
Találkozzunk jövőre is, legyenek újra a vendégeink!
SziZsu