2016. 09. 12. - 09:02

A Hungarospa ételei készültek a legtöbb bio alapanyagból a 14. Bioétel és Borfesztiválon!

A Hungarospa ételei készültek a legtöbb bio alapanyagból a 14. Bioétel és Borfesztiválon!

Idén, 2016. szeptember 9-11. között már 14. alkalommal került megrendezésre a Bio étel-és Borfesztivál Hajdúszoboszlón, mely rendezvény középpontjában az egészséges bio ételek és borok állnak. Az idei évben is  sikerrel képviseltette magát a Hungarospa.

Gyönyörű napos, nyárias időjárás fogadta a több ezer látogatót a XIV. Bioétel és Borfesztiválon Hajdúszoboszlón, szeptember 9-11. között. A háromnapos fesztiválon összesen, több mint 40 tánccsoport és előadó szórakoztatta a vendégeket.

Aki kilátogatott a Szent István parkba ezen a hétvégén biztosan nem maradt éhes vagy szomjas, hiszen idén is számos helyi étterem és szálloda főzőcsapata kínálta a kizárólag bio alapanyagból készült ételeit, valamint a látogatók Magyarország közel 20 pincészetének  legfinomabb borai közül válogathattak.

Az ökológiai gazdálkodás elterjedését jelzi, hogy minden alapanyag beszerezhető volt bio forrásból. A fesztivál étele, bora és standja mellett azokat is jutalmazták, akik rászánták az idejüket, energiájukat és a legnagyobb arányban szerezték be az alapanyagokat bio forrásból. A bio megfelelésben első helyet ért el a Hungarospa Thermal Hotel étterme, melyért arany kupát vehetett át Márkus Pál vendéglátó vezető.

Reméljük, hogy 2016-ban is sikerült jókedvet csalni az arcokra ízletes ételkülönlegességeinkkel és programjainkkal!

Találkozzunk jövőre is, legyenek újra a vendégeink!

SziZsu