2019. 11. 05. - 14:16

A Hungarospa egykori munkatársai találkoztak újra a Thermal Hotelben

A Hungarospa egykori munkatársai találkoztak újra a Thermal Hotelben
A Hungarospa vezetősége évek óta nagy gondot fordít arra, hogy a nyugdíjba vonult korábbi munkavállalóink is értesülhessenek a társaságnál folyó munkáról időnként. E célból minden évben Nyugdíjas Találkozóra invitáljuk őket a Hungarospa Thermal Hotel éttermébe. Idén, 2019. november 4-én, hétfőn 14 órától került sor a nyugdíjas találkozóra, ahol kellemes környezetben, egy ebéd mellett tölthettek el egymással és a vezetőség tagjaival néhány órát egykori munkatársaink.
2019. november 4-én, közel 130 fő egykori fürdődolgozó vett részt a Hungarospa Thermal Hotel*** éttermében megrendezett kellemes összejövetelen. A nyugdíjasok közül sokan csak évente ezen a napon találkoznak és beszélgetnek egymással mint volt kollégák, épp ezért, minden évben nagyon sokan fogadják el meghívásunkat.
 
mozaik 1
 
Hajdúszoboszló város polgármestere és a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula köszöntötte a meghívott vendégeket, megemlékezve azokról, akik már nem lehettek részesei a rendezvénynek.
 
DSC032588
 
Beszámolt Társaságunk elmúlt egy évének kiemelkedően jó eredményeiről és főbb eseményeiről, valamint elbúcsúzott a fürdő egykori munkatársaitól, mivel vezérigazgatói minőségében már nem találkozhat többet a Társaság nyugdíjasaival.
A beszédet követően egy remek hangulatú, vidám műsort láthattunk a Hajdúszoboszlói Főnix Mazsorett Egyesület kistáncosaitól, akik örömteli percekkel ajándékozták meg a jelenlévőket. Az előadást követően egy jó hangulatú ebéd mellett beszélgettek az egykori kollégák.
 
mozaik 2
 

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. valamennyi dolgozója nagyon jó egészséget és boldog, hosszú életet kíván nyugdíjazott munkatársainak!

 

SziZsu