2016. 11. 04. - 11:52

A Hungarospa egykori munkatársai találkozón vettek részt a Thermal Hotelben

A Hungarospa egykori munkatársai találkozón vettek részt a Thermal Hotelben

A Hungarospa vezetősége évek óta nagy gondot fordít arra, hogy a nyugdíjba vonult korábbi munkavállalóink is értesülhessenek a társaságnál folyó munkáról időnként. E célból minden évben Nyugdíjas Találkozóra invitáljuk őket a Hungarospa Thermal Hotelbe. Idén, 2016. november 3-án, csütörtökön 15 órától került sor a nyugdíjas találkozóra, ahol kellemes környezetben, egy ebéd mellett tölthettek el egymással és a vezetőség tagjaival néhány órát egykori munkatársaink.

2016. november 3-án, közel 130 fő egykori fürdődolgozó vett részt a Hungarospa Thermal Hotel***superior éttermében megrendezett kellemes összejövetelen. A nyugdíjasok közül sokan csak évente ezen a napon találkoznak és beszélgetnek egymással mint volt kollégák, épp ezért, minden évben nagyon sokan fogadják el meghívásunkat.

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula köszöntötte  a meghívott vendégeket, megemlékezve azokról, akik már nem lehettek részesei a rendezvénynek.

Beszámolt Társaságunk elmúlt egy évének kiemelkedően jó eredményeiről és főbb eseményeiről, valamint az új Tahiti Beach projekt mellett beszélt a Strandfürdő további fejlesztéseiről is.

A beszámolót követően egy remek hangulatú, vidám előadást láthattunk a debreceni Bihari Banda Hagyományőrző Egyesület táncosaitól, akik örömteli percekkel ajándékozták meg volt és jelenlegi dolgozóinkat. A műsort követően nyugdíjasaink egy estebéd mellett beszélgettek egykori kollégáikkal, és távozáskor megköszönték, hogy társaságunk mindig gondol rájuk is.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. valamennyi dolgozója nagyon jó egészséget és boldog, hosszú életet kíván nyugdíjazott munkatársainak!

 

SziZsu