2017. 07. 24. - 10:32

A Honeybeast koncertjével ünnepelt a Hungarospa 90 éves fürdője

A Honeybeast koncertjével ünnepelt a Hungarospa 90 éves fürdője

Fergeteges hangulatban telt a 90. éves hajdúszoboszlói strandfürdő születésnapi hetének első napja. Július 22-én, a délután folyamán exkluzív esemény keretében megválasztottuk a 2017-es Hajdúság Szépét és a Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar Megye Szépét. A Szülinapi hét kezdést a HONEYBEAST élő koncertjével és tűzijátékkal köszöntöttük.

21:00-tól kezdődött el az éjszakai születésnapi programunk, melyen a Honeybeast zenekarral egy fantasztikus buli keretében ünnepeltük meg a hajdúszoboszlói fürdő átadásának 90. évfordulóját. Az éjszaka folyamán megállás nélkül tombolt a nézősereg, akik bő 1,5 órában, valami egészen fergeteges és nagyszabású zenei sokszínűséget láthattak és hallhattak a Honeybeast zenekartól. Az élő koncert alkalmával, gyakorlatilag az összes ismert sláger elhangzott különböző előadásmódban.

A kezdés még a megszokott rockos formában zajlott, ahol elhangzott többek között az Egyedül, a Védtelen, a Para, vagy a Miért töröd magad?.

Tarján Zsófi közös éneklésre is késztette a lelkes közönséget: a dal pedig mi is lehetett volna más, mint az eufórikus slágerszámok aranyérmese, a Bódottá.

Miután Zsófinak sikerült kellően felpörgetni a nagyérdeműt, már nem kellett senkit buzdítani, a közönség tapssal és ovációval kísérte végig a zenekar előadását.

Az Ül! című szám alatt már senki sem maradt "ülve", mindenkin úrrá lett a táncolhatnék, amit a Csakazértis című dal csak tovább fokozott. A pörgős dalok sorát a Portugál zárta, de persze kihagyhatatlan volt a könnyed, lírikus Súlytalan, vagy a Maradok című epikus szerzemény, amivel Zsófiék zárták a reperoárt.

Egyetlen dal hiányzott még a népnek, de hála istennek, kettő lett belőle, így nem nem maradt el a jól megérdemelt ráadás sem. Valószínű, hogy nem okoz különösebb gondot megfejteni, melyik is lehet ez a két szám.

A legújabb kedvenc Így játszom-mal felrobbant a nézőtér, ami előtt Zsófi is bemutatta a zenakara tagjait. A legvégére feltekerték a hangerőt és a Legnagyobb hős össznépi éneklésével búcsúztak a közönségtől.

Az éjszakai születésnapi rendezvényünket és a fantasztikus hangulatú koncertet tűzijátékkal koronáztuk meg.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek ezen az estén!
 
Reméljük, hogy jól érezték magukat rendezvényünkön, látogassanak el hozzánk legközelebb is!
 
 Addig is kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!
 

SziZsu