2008. 02. 26. - 09:01

A hajdúszoboszlói Árpád Uszodáról új prospektus készült

A hajdúszoboszlói Árpád Uszodáról új prospektus készült
A Hungarospa Árpád Uszodája egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Köszönhető ez annak, hogy folyamatosan bővül szolgáltatási kínálata. Ezt a kínálatot mutatja be az új prospektus.
A prospektus abból a célból készült, hogy reklámozza az uszoda hagyományos és új szolgáltatásait.

uszodaprosibel_329_2008022685932_17.JPG

Az egész évben nyitva tartó fedett uszodában 50 méteres, 8 pályás feszített víztükrű medence áll úszás szerelmeseinek rendelkezésére. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően azonban ma már nem csak az úszni vágyók látogatják az uszodát.
Különösen közkedvelt hely lett az uszoda a kisgyermekes családok körében, amióta megépült a tanmedence, ahol a kicsinyek vízi játékokkal pancsolhatnak, amíg a felnőttek a szomszédos melegvizes medencében fürdőznek.
2007-ben készült el az uszodához tartozó nyitott termálvizes medence, amely hamar sokak kedvencévé vált, hiszen még a napfényt is élvezni lehet a „folyékony aranyban” fürdőzés közben.
Az uszodában nemcsak úszni és fürödni lehet, a vendégek teljes felüdülését szolgálják a szauna, álló szolárium és frissítő masszázs.

uszodaprosicim500_46_2008022685933_89.JPG

A sportolni vágyóknak kiválóan felszerelt női és férfi konditerem áll rendelkezésére. A női konditerem 2007-ben kardio gépekkel lett felszerelve (futópad, ellipszisjáró, ergométer, lépcsőzőgép, álló twister, combtávolító-közelítő gép).

Az Árpád Uszoda várja az úszni, sportolni kikapcsolódni vágyókat!