2019. 04. 30. - 09:56

92. alkalommal nyitotta meg kapuit a Hungarospa Strandfürdője!

92. alkalommal nyitotta meg kapuit a Hungarospa Strandfürdője!
2019. április 27-én, reggel 9 órakor, immár 92. alkalommal nyitotta meg a strandszezont a Hungarospa fürdőkomplexuma. Bár az időjárás nem kedvezett az eseménynek, mégis annál nagyobb lelkesedéssel vették birtokba vendégeink a medencéket.
Az egész napos esős, borongós idő ellenére szép számmal látogattak el a hajdúszoboszlói strandra vendégeink. Délután a strandra tervezett programunkat a Gyógyfürdőben tekinthették meg az érdeklődők. Drágán Lajos és Szabó Eszter nótaműsora 14:00-tól volt látható a Medencecsarnok színpadán, Miskolci Balog Zoltán és zenekara kíséretével. Mind a zenészek, mind az énekes páros varázslatos műsorral kápráztatták el vendégeinket, akik vastapssal hálálták meg a szép és népszerű nótákat, operett dalokat. Énekhangjuk és profi előadásmódjuk lenyűgözte a közönséget.
 
mozaik 1 1000
 
Az esti, ingyenes Hungarosparty nyitórendezvényen sem kegyelmeztek meg az égiek, azonban a szitáló eső ellenére is közel 2000 vendég jött el hozzánk szombat este, hogy csodás hangú magyar énekesekkel és zenészekkel köszönthessék az idei strandszezont. Profi hang- és fénytechnika, összeszokott zenekarok - Abrakazabra, Crazy Little Queen Tribute Band - és 6 kivételes hangú énekes: Malek Andrea, Sári Évi, Éliás Gyula Jr., Radics Gigi, Vastag Csaba és Giorgio - ez volt a véleménye minden vendégünknek, aki a szeszélyes április végi estén, a hűvös időben is ellátogatott rendezvényünkre és kitartott a hideg idő ellenére is.
 
mozaik 1 1000_1
 
A hangulat nehézkesen oldódott, hiszen családias volt a koncert a borongós időjárásnak köszönhetően, az énekesek mégis kellőképpen magukkal tudták ragadni a kevesebb lélekszámú közönséget. Az előadókról elmondható, hogy szinte minden daluk sláger, így nem csoda, hogy a közönség velük együtt énekelt egész este. Hol lírikus, hol tempósabb dallamok, rockos, erős ütemek és mély tartalmú szövegek, korszakokat átívelő zenei élmények váltakoztak a színpadon, kitöltve a Mediterrán tengerpartot és a szíveket. A muzsika bűvöletében élő zenészek és énekesek a maximumot nyújtották és óriási bulihellyé változtatták a Hungarospa legnagyobb medencéjét, mellyel felejthetetlen élményt okoztak mindenkinek.
 
mozaik 2 1000
 
A rendhagyó időjárásban lezajló estét és a kivételes, felemelő, dinamikus produkciókat végül tűzijátékkal koronáztuk meg.
 
mozaik 3 1000

Örülünk, hogy eljöttek rendezvényünkre, hálásak vagyunk, hogy ilyen szeszélyes időben is minket választottak vendégeink!

Ezúton is köszönjük a fellépők és mindazon közreműködők kitartását és munkáját, akik hozzájárultak, hogy rendezvényünk  létrejöjjön!

Találkozzunk legközelebb kellemesebb időben is!

 

Ez évi programjainkról IDE kattintva tájékozódhatnak!

 

 

 

SziZsu