2017. 07. 12. - 08:22

90 éves a hajdúszoboszlói fürdő! Jön a HONEYBEAST!

90 éves a hajdúszoboszlói fürdő! Jön a HONEYBEAST!

2017. július 26-án ünnepli 90. születésnapját a Hungarospa fürdőkomplexuma. Ez alkalomból egy héten át színes programokkal, sztárvendégekkel, táncosokkal és csinos lányokkal várjuk a fürdőzőket strandfürdőnkben.

Július 22-től egészen 30-ig tart a Hungarospa Születésnapi hét, aminek rögtön az elején találkozhatnak vendégeink csinos szépségekkel, akik versenybe szállnak a Hajdúság Szépe koronájáért és a Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar Megyei döntőjének győzelméért.


Július 22-én, szombaton a Mediterrán tengerparton 15 órától kezdődik a Hajdúság Szépe 2017. választás és Miss Alpok Adria Megyei döntő, ahol bikiniben és koktélruhában láthatják vendégeink a bájos versenyzőket felvonulni. A szépségverseny szünetében Feke Pál lép majd a Mediterrán medence Hajó színpadán. A műsort követően lesz a szépségverseny eredményhirdetése is, ahol a lányok értékes nyereményekben részesülnek.

Este 21:00-tól egy nagyon ütős bulival, a Honeybeastélő koncertjével folytatjuk a programokat. A 90. szülinap alkalmából retró jegyárral készültünk: 990.- forintért vásárolhatják meg az esti rendezvényre a belépőket!

Július 23-tól tovább folytatódnak a születésnapi programok egészen július 30-ig, ahol többek között fürdőzőink találkozhatnak majd brazil szamba táncosokkal, cirkuszi forgataggal, néptáncosokkal és karneváli felvonulókkal, de az ünnepi hét keretében számtalan nyereményt is kisorsolunk a vendégek között!

Ünnepeljék velünk ezt a csodás kerek számot és vegyenek részt az egy héten át tartó szülinapi élményekben!

Mindenkit szeretettel várunk és kellemes nyaralást kívánunk!

 

SziZsu