2017. 05. 02. - 08:46

90. alkalommal nyitotta meg kapuit a hajdúszoboszlói Strandfürdő!

90. alkalommal nyitotta meg kapuit a hajdúszoboszlói Strandfürdő!

2017. április 29-én, reggel 9 órakor, immár 90. alkalommal nyitotta meg a strandszezont a Hungarospa fürdőkomplexuma. Bár az időjárás nem kedvezett az eseménynek, mégis annál nagyobb lelkesedéssel vették birtokba vendégeink a medencéket.

Az esti ingyenes Hungarosparty nyitórendezvényen sem kegyelmeztek meg az égiek, azonban a szitáló eső ellenére is 2800 vendég jött el hozzánk szombat este, hogy híres magyar énekesekkel köszönthessék az idei strandszezont. Profi hang- és fénytechnika, összeszokott zenekar és három kivételes hangú énekes - ez volt a végkövetkeztetése minden vendégnek, akik 2017.április 29-én este, a Keresztes Ildikó és barátai élő koncertjére a hűvös időben is ellátogattak.

Az este 18 órától kezdődő rendezvényt Katona Böbe, a Stílus Divat Stúdió vezetője és az est háziasszonya nyitotta meg, akinek csinos modelljein láthattuk az egyik legnépszeűbb debreceni áruház, a Fórum bevásárlóközpont válogatott ruhakollekciójának egyedi és exkluzív ruhakölteményeit.

A felvonuló lányok átöltözései között a debreceni Carmen TSE világbajnok táncosainak dinamikus és pörgős előadása fokozta tovább a hangulatot. Minden évben többször lépnek fel a Hungarospa színpadán és programjain, ahol mindig nagy sikert aratnak extrém előadásaikkal.

A koncert kezdetekor pár szám erejéig bemelegített a zenekar, közben berobbant a színpadra Keresztes Ildikó is és az éter nem csak zenével és füsttel telt meg, hanem az énekesnő néha érces, mégis érzelemdús hangjával. Az igazi bőrszerkós rock lady ezen az estén fekete-pirosban jelent meg; megmutatva ezzel is vadító énjét, de kétségkívül az időjárás is közrejátszott a ruhaválasztáskor.

A hangulat nehézkesen oldódott, érezhető volt az énekesnő izgatottsága - lévén szó az időjárásból eredő kellemetlenségekből - , mégis kellőképpen magával tudta ragadni a kevesebb lélekszámú közönséget. A kezdeti visszafogottság után már szinte sugárzott, otthonosan mozgott, mindezt a jól koreografált mozdulatok bizonyították, melyek teljes mértékig illeszkedtek a dalok szövegéhez. Természetesen a "családias" hangulat az ő dolgát sem könnyítette meg. A kezdő dalokat követően maga Ildi szólította a színpadra egyik, hozzá közelálló zenésztársát, Balázs Fecót, akivel közösen elénekelték az elmaradhatatlan Csönd éve volt című szerzeményüket. Takács Nikolasszal kiegészülve pedig közösen énekelték el az Új név a régi ház falán című örökzöld slágert.

A hangulat tényleg családias volt, legalábbis a színpadon, hiszen egy szülinapos vendéget is felköszöntöttünk Ildi közreműködésével. Az előadókról elmondható, hogy szinte minden daluk sláger, így nem csoda, hogy a közönség velük együtt énekelt az esős délutánon. Hol lírikus, hol tempósabb dallamok, mély tartalmú szövegek, korszakokat átívelő zenei pályák elevenedtek meg a színpadon, kitöltve a Mediterrán tengerpartot és a szíveket. A muzsika bűvöletében élő zenész-énekesek a közel négy évtized legszebb és legnépszerűbb dalait komponálták össze a Hungarospa Hajó színpadára, mellyel felejthetetlen élményt okoztak mindenkinek.

A rendhagyó időjárásban lezajló estét és a kivételes, gyönyörű előadásokat végül tűzijátékkal koronáztuk meg.

Örülünk, hogy eljöttek rendezvényünkre, hálásak vagyunk, hogy ilyen zord időben is minket választottak vendégeink!

Ezúton is köszönjük a fellépők és mindazon közreműködők kitartását és munkáját, akik hozzájárultak, hogy rendezvényünk  létrejöjjön!

Találkozzunk legközelebb kellemesebb időben is!

 

Ez évi programjainkról IDE kattintva tájékozódhatnak!

 

 

 

SziZsu