2016. 07. 28. - 16:08

89 éves lett a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum!

89 éves lett a Hungarospa Hajdúszoboszló fürdőkomplexum!

Július 26-án ünnepelte 89. születésnapját a Hungarospa fürdőkomplexuma. Ennek alkalmából színes programokkal, Takács Nikolasszal és ügyes táncosokkal vártuk a fürdőzőket kedd délután.

Július 26-án, kedden, délután 16 órától kezdődött a Születésnapi programunk a StrandfürdőbenTakács Nikolas lépett színpadra a borús, de vidám időben. A sztárnak köszönhetően a hajdúszoboszlói fürdőben egy félórára felpezsdült az élet. A legújabb cd-ről szóltak a dalok, de az ismertebb dallamok, mint az A zene kísér majd az úton, a Rád gondoltam, a vagy a legújabb szerzeménye, a Telihold nem maradhattak el az énekes személyes kedvencei mellett sem, mint például a megunhatatlan Halleluja sláger vagy Bruno Mars Just the way you are című száma. A fiatal énekesnek nagyon megtetszett fürdőnk sokszínűsége, így megígérte, hogy biztosan találkozhatunk vele vendégként is.

A fantasztikus koncertet követően a kiváló hangulatról a debreceni Kenguru TSE gondoskodott, akiknek mindig sikerül maximumra pörgetni a közönséget. Az akrobatikus elemekkel tűzdelt előadásokat hatalmas ovációval és tapssal hálálták meg a fürdőzők.

De ezzel még nem értek véget születésnapi programjaink, hiszen holnap este, pénteken éjjel 22 órától Veres Mónika Nikával találkozhatnak vendégeink a Strandok éjszakája országos programsorozat keretében!

Szombaton délután 15 órától pedig megválasztjuk a Hajdúság legszebb lányát a Mediterrán tengerpart Hajószínpadán. A 13 szépség már javában készül a versenyre: kedden és csütörtökön délután - férfi vendégeink legnagyobb örömére - a versenyzők próbáját nézhették végig fürdőzőink a Mediterrán tengerpart hajószínpadán. A csinos lányok rengeteg elismerő tapsot kaptak. És ez még csak a próba volt, mi lesz a versenyen? Szavazni ITT lehet a legszebbnek tartott Közönségdíjas hölgyre:

 

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek és minket választottak, tartsanak velünk a Strandok éjszakáján és a Hajdúság Szépe döntőjén is!

 

SziZsu