2017. 11. 30. - 09:15

20. évfordulóját ünnepelte a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete a Hungarospa élményfürdőjében

20. évfordulóját ünnepelte a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete a Hungarospa élményfürdőjében

2017. november 24-én, Ünnepi Közgyűlés keretében tartotta fennállásának 20. évfordulóját a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben.

A jeles eseményen közel 100 tag képviselte magát. Meghívott vendégként köszöntőt mondott Dr. Sóvágó László polgármester, Bodó Sándor országgyűlési képviselő és Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója. Jókívánságaikat fejezték ki az egyesület további működéséhez, az eddigi együttműködéshez és üzleti sikereket kívántak a jövőre a tagoknak és a közösségnek egyaránt.

A köszöntőket követően Kanizsay György Béla, az egyesület jelenlegi elnöke felidézte a megalakulás körülményeit, történéseit és az akkor készült jegyzőkönyvből idézte a fontos mozzanatokat. Majd a korábbi elnökök, Bakó Antal,  Dr. Cseh Magdolna és Pinczésné Loós Vilma elelevenítették fel az ő vezetésük alatti leglényegesebb történéseket és értékteremtő fejlesztéseket az elmúlt 20 év távlatában.

A felszólalók mindegyike kifejezte köszönetét a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. menedzsmentjének a közreműködésért az egyesület alapításának létrehozásában, illetve fejlődésének további segítéséért, támogatásáért.

Az Ünnepi Közgyűlés befejezéseként Kanizsay György Béla jelenlegi elnök beszélt az elmúlt 1 évről, ismertette az elnökség aktuális terveit, elképzeléseit, valamint köszönetét fejezte ki a korábbi elnököknek és Czeglédi Gyula vezérigazgatónak az elmúlt 20 évben nyújtott munkáért és segítségért.

Ezt követően az Aqua-Palace élményfürdő munkatársainak jóvoltából egy ízletes, svédasztalos vacsora vette kezdetét, melyet egy hangulatos zenés-táncos mulatság követett.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nevében gratulálunk a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátó Egyesület fennállásának 20. évfordulójához és további sikeres munkát és együttműködést kívánunk!

Legyen továbbra is az egyesület közössége "a fürdő legnagyobb szállodája"!

 

SziZsu