2017. 07. 20. - 13:44

15 csinos lány készül a hétvégi szépségverseny fináléjára

15 csinos lány készül a hétvégi szépségverseny fináléjára

Az elmúlt hétvége alkalmával választottuk ki azt a 15 szépséget, akik a Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar megye szépe címért versenghet Európa legnagyobb fürdőkomplexumában.

2017. július 16-án megtörtént a kiválasztás és fotózás, 19-én pedig elkezdődött a koreográfia próba is. Katona Böbe, a Stílus Fashion Produkciós iroda vezetője készíti fel a hölgyeket a szombati fináléra. 15 ifjú hölgy szépsége mérettetik meg a hajdúszoboszlói stand hajószínpadán, 2017. július 22-én, szombaton 15 órától, ahol az érdeklődők koktélruhában és bikiniben láthatják majd felvonulni a hölgyeket. A koronázás előtt egy kivételes hangú énekes Feke Pál szórakoztatja majd hangjával a közönséget.

A versenyzők több városból érkeztek: Hajdúszoboszló, Hajdúsámson, Polgár, Debrecen, Nádudvar, Tolcsva és még Pécs is képviseltetve van. A versenyszabályzat alapján a korosztály 16 és 26 év között változik. Orvostan hallgató, bölcsész szakos, középiskolás, csecsemő gondozó és bolti eladó is található a versenyzők között.

A Hungarospa honlapján IDE kattintva szavazhat mindenki a lányokra, hogy ki nyerje el a közönségdíjat!

Szeretettel várunk mindenkit a Hajdúság Szépe 2017 és Miss Alpok Adria Megy Szépe verseny Hajdú-Bihar megyei döntőjére!
 
Kár volna kihagyni ennyi csodás élményt!
 
SziZsu