Tájékoztatuk kedves vendégeinket, hogy a hatósági előírásoknak megfelelően a gyógyvizes medencék nem üzemelnek, a gyógykezelések közül  a gyógyvízes kezelések és az aeroszol képződéssel járó kezelések nem biztosítottak.

Igénybe vehető kezelések: gyógymasszázs, iszappakolás,  száraz gyógytorna (max 5 fő) , komplex fürdőgyógyászati ellátás keretében elektrorápiás kezelések:(lézer, ultrahang, Bemer, Interferencia, TENS, diadynamic, szelektív ingeráram, mágneskarika)

A gyógyászati kezelést igénybe vevők a strandon tudnak átöltözi, a strand medencékben fürödni, zuhanyozni és  kezelőlappal rendelkezőknek díjmentesen pihenőágyat biztosítunk a strandfürdőben.

A gyógyfürdőben az orvosi rendelőben test hőmérséklet mérés  történik, 37,2 C° felett a belépés nem engedélyezett.

Belépésnél és várakozásnál kérjük a  1,5 méter távolságtartás betartását!

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel fokozottan ügyelünk a higiéniai előírások betartására:

- belépéskor és a mosdóhelyiségekben a vendégek részére kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk,

- kezelő személyzetünk maszkot visel

-a korlátokat, pultokat,  az orvosi rendelőben és kezelőhelyeken lévő eszközöket, berendezéseket 30 percenként, illetve minden vendég után fertőtlenítjük

-a mellékhelyiségeket óránként takarítjuk, fertőtlenítjük.

 

 A gyógyfürdő csarnokában három fedett 32, 36, 38 C hőfokú gyógyvizes medence található. A fürdőzők kényelmét szolgálja egy galéria rész a csarnokban, valamint  egy pihenőrész  a földszinten, ahol teázó működik és ahonnan  ragyogó kilátás nyílik a strandfürdőre.  A lapos-tetős bővítmény tetején napozóterasz van kialakítva.

 

A felújítás során a Gyógyfürdő zárt udvarának nyitott medencéi is új burkolatot kaptak, valamint  megújultak a vizesblokkok. A négy nyitott gyógyvizes medenében különböző attrakciók segítségével üdülhetnek fel a fürdőzők.  E nyitott medencéket körülölelik a tágas közlekedő folyosók.

A földszinten, a bejárattól balra három orvosi rendelő,  gyógytornaterem, valalmint tangentor kezelőhelyiségek találhatók. A bejárattal szembeni hosszú folyosón szaunát,  súlyfürdőt, iszappakolást, kádas fürdőt vehetnek igénybe a betegek. A kádfolyosó feletti emeleti szárnyban elsősorban a szomszédos Aqua-Sol szálloda vendégei részére alakítottunk ki kezelő helyiségeket. 

Az emeleten masszírozó kezelőhelyiségek, elektroterápia és tágas pihenők várják a vendégeket. 
Akik idegenkednek a természet nyújtotta gyógyulástól, bizonyosan megváltoztatják a véleményüket, ha a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben kezeltetik magukat.

A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. Az idült mozgásszervi betegségeknél, kopásos, degeneratív betegségeknél a tapasztalatok szerint az orvos előírásait betartók több, mint 90 százaléka szépen javul.
A fürdőkúra hatása sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések ( ekcéma, pikkelysömör ) kezelése során is észlelhető. Ortopédiai műtéteken átesett betegek rendszeresen látogatják fürdőnket utókezelés céljából. Jó eredmény érhető el agyvérzés utáni állapot, Heine medin kór után kialakult bénulás, idült idegfájdalmak és ideggyulladások kezelésében.
A szoboszlói víz jó hatású nőgyógyászati gyulladások esetén is. Meddő nők két-háromszor megismételt kúrák után gyakran számoltak be fogamzásról. Ennek magyarázata, hogy vizünkben bitumenhez kötődve ösztrogén is tatlálható.

A 14 éven aluliaknak nem ajánljuk a gyógyfürdőzést és a szauna használatát! Mindkettő megterheli a keringést és a szívműködést. 

  Barangolja be a Gyógyfürdőt virtuális túrán!