Barangolja be strandunkat  virtuális túra segítségével!

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy Omega koncert miatt a  tengerparti medence augusztus 18-19-20-án nem üzemel. 

Augusztus 15-től a csónak és vízibicikli bérlés szünetel.

Megértésüket köszönjük! 

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést a strand 13 medencéjében, köztük a hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedencékben.   

2014 nyarán a strandfürdő hátsó részén az Omega medence és a tanmedence teljesen megújult, feszített víztükröt kapott. A Omega medencében az új élményelemek közül talán legizgalmasabb a kör alakú  sodróvíz zóna közepén egy vízsugaras szökőkúttal.  Sportos vendégeinket  vízi sportpályák és mászóháló is várják az Omega medencében. A vízi élmények után ellazulhatunk a medencében kialakított fekvő- és  ülő masszázshelyeken  az  árnyékvetők alatt.

                       

A strand egyik legkedveltebb része  az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik. Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye”.

tengerpartnagy2010_500_486_20110502150131_196.JPG         

A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket.  A pancsoló medencénél mosolygó fókák és teknősök, a gyerekmedencében lévő vízilovak a fényképezkedő vendégek nagy kedvencei. A gyermekmedencékben szintén  attraktív állatfigurák várják a gyerekeket.                   

baba_fokaval_500_144_20110502153010_318.JPG  
 
">
 
Májusban és szeptemberben a strand a vendégforgalomtól függően csökkentett számú medencével üzemel. Az üzemelő medencékről aktuális tájékoztató a strandfürdő főbejáratánál található, információ kérhető továbbá telefonon az 52/558-551-es telefonszámon ( Thermal Tourist utazási irodánkban ). 
 
A kulináris élvezetekről számos csárda, gyorsétterem,  fagyizó és egyéb vendéglátó egység gondoskodik a strandon. A hagyományos magyaros ízek mellett a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat.  A strand hátsó részében nudista sziget  áll naturista vendégeink rendelkezésére.

A csónakázó tó mögötti részen található a Hungarospa sportcentruma. További részletekért kattintson ide.