2016. 04. 19. - 10:40

Újra megnyitja kapuit a Hungarospa Strandfürdője!

Újra megnyitja kapuit a Hungarospa Strandfürdője!

Immár 89. alkalommal nyitja meg kapuit a strandolni vágyók előtt 2016. április 30-án a Hungarospa fürdőkomplexuma. Ez alkalomból számos napközbeni programmal és a már hagyománnyá vált ingyenes Hungarosparty esti nyitórendezvénnyel várjuk vendégeinket.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Strandfürdője megszépülve 2016. április 30-án, szombaton délelőtt 9 órától várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Ettől a naptól a Tradicionális strandrész minden medencéje igénybe vehető (I/a, I/b, I/c, I/d medencék, II-es medence, Pezsgőmedence, Hullámmedence, Gyermekmedence, valamint a strand hátsó részén az  Omega medence, Tanmedence, jó idő esetén Delfin medence).

14 órától két ismert előadó énekes-táncos műsorát tekinthetik meg a II-es sz. medence melletti Nagyszínpadon. Tihanyi-Tóth Csaba és felesége, Bodnár Rita „Most kezdődik a tánc…” című közel egy órás műsorral várják az érdeklődőket.

2016. április 30-án és május 1-én 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményesen, kétórás jeggyel vehetnek igénybe vendégeink. Ezt követően májusban, jó idő esetén minden szombaton és vasárnap szintén 12-16 óráig várjuk a csúszás szerelmeseit.

A késő délutáni órákban, akik elfáradtak a fürdőzésben, átsétálhatnak az esti Hungarosparty rendezvény helyszínére, a Medditerrán tengerpart Hajószínpadához, ahol 18 órától sztárfellépők szórakoztatják majd a közönséget.

Az esti programra vendégeink 17 órától ingyenesen léphetnek be az Aqua-Palace élményfürdő főépülete és a Szörf épület közötti II. számú Strandbejáraton. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mindenkit szeretettel várunk! Kellemes fürdőzést és feltötődést kívánunk!

 

SziZsu