2015. 12. 30. - 15:13

Újévi esti fürdőzés és szauna-szeánszok a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben!

Újévi esti fürdőzés és szauna-szeánszok a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben!

Csobbanj a nyárba télen is a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben! Kapd fel a strandpapucsod a sarokból, markold meg a törölköződ, és tarts velünk az új évben is, hogy felejthetetlen élményt szerezz az egyedülálló habparty-s, zenés esti fürdőpartyn, vagy lazíts a különleges szauna-szeánszaink egyikén! 

Kezdd úgy az évet, ahogy befejezted és ne maradj ki a különleges éjszakai fürdőzés élményéből 2016. január 1-2-án 10.00-24.00-ig várunk minden csobbani vágyó és szauna imádó vendégünket!

Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szeánszainkon a finn szaunákban, ahol szauna mestereink garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról és a forróságról is. Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében és a habtengerben.

 

A megjelölt szeánszok élményfürdő- és szauna belépővel látogathatók! Jelentkezni: az élményfürdő recepcióin. A szauna szeánszok a létszám függvényében változhatnak!

Szeretettel várunk mindenkit különleges, pihenetető szauna programjainkra és a habos, frissítő éjszakai fürdőzésekre az Aqua-Palace élményfürdőben!

 

 SziZsu