2016. 05. 10. - 15:28

Töltse Hajdúszoboszlón a Pünkösdi hosszú hétvégét!!

Töltse Hajdúszoboszlón  a Pünkösdi hosszú hétvégét!!

Látogasson el hozzánk  családjával a pünkösdi hosszú hétvégén és kapcsolódjanak ki a Hungarospa fürdőkomplexumában! 2016. május 14-től 16-ig a fürdőzés élménye mellett programok is várják vendégeinket.

Fürdőzzön az "Év fürdőjében", az ötcsillagos Gyógy- és strandfürdő  medencéiben! A Pünkösdi hosszú hétvégén a gyógyvizes medencék, az élménymedencék, pezsgő- hullám-, gyermekmedence és az Omega medence is várja a lubickolni vágyókat.

Ne hagyja ki az Aquapark májusi akcióját sem :

Az exkluzív víziélményekre vágyóknak, kisgyermekes családoknak az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő nyújt kihagyhatatlan szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

Az ünnepi hosszú hétvégén a fürdőzés és csúszdázás élménye mellett programokkal is várjuk vendégeinket:

Vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szeánszainkon a finn szaunákban, ahol szauna mestereink garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról és a forróságról is! Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében.

A kisgyermekes családokra is gondoltunk, így őket szombaton, vasárnap és hétfőn az Aqua-Palace élményfürdőben várja a mindig fergeteges hangulatú Miki Mini Party, hogy kellőképpen megmozgassa a táncolni vágyó kicsiket és nagyokat.

Mindenkit szeretettel vár Pünkösdkor Európa legnagyobb fürdőkomplexuma!

 

SziZsu