2016. 03. 30. - 09:11

Teltházas Húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Teltházas Húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!

A Húsvéti hosszú hétvégén minden korosztály talált magának szórakoztató programot: néptánc, szauna-szeánsz, gyermek buli, tojásfestés és habparty is színesítette az ünnepet. 2016. március 26. és március 28. között óriási érdeklődés mutatkozott mind a Gyógyfürdő, mind az Aqua-Palace élményfürdő pihentető és exkluzív szolgáltatásai iránt. Már egy órával a nyitás előtt kígyózó, tömött sorok várakoztak a komplexum nyitására.

Az ünnep első napján, 2016. március 27-én délelőtt 11 órától láthatták fürdőzőink a debreceni Forgórózsa Táncegyüttes egyedülálló és látványos húsvéti néptánc műsorát az Aqua-Palace élményfürdőben, majd az ebédet követően, délután 13 órától a Gyógyfürdő vendégeit örvendeztették meg legújabb repertoárjukkal.

A műsorszámok közben és végén tapsvihar jelezte a közönség elégedettségét. A nagyon látványos és a magyar szíveket megdobogtató népi hagyományok látványa nagy örömet okozott vendégeinknek.

Ízelítő a műsorból:

 

Délután 15 órától a Pancsi Partin szórakozhattak kicsik és nagyok. A Miki-Mini bulik két mosolygós, vidám animátor lánya különböző táncokat és mozgásformákat tanított a résztvevőknek. A legügyesebbek húsvéti ajándékokkal lettek gazdagabbak.

Az élményeket tovább fokoztunk Szaunavilágunkban is. A szaunázás szerelmesei húsvét első napján ingyenes szauna-szeánszokon vehettek részt délután 16 órától, ahol szaunamesterünk különleges felöntéseinek köszönhetően egyedülálló kényeztetésben részesülhettek vendégeink.

Az este közeledtével sem értek véget húsvéti programjaink. 20 órától egy remek hangulatú Locsoló Habbulin lazítottak és táncoltak kicsik és nagyok, napjaink legjobb és legújabb zenéire.

Felvirradt Húsvét hétfő hajnala és szép, csinos nyuszilányok várták reggel 7 órától a Gyógyfürdőbe érkezőket, hogy egy-egy csokitojással lepjék meg vendégeinket. Néhány férfi vendégünk annyira megörült a meglepetésnek, hogy kapott az alkalmon és vers kíséretében locsolta meg kölnivel a bájos nyuszi lányokat.

Nem volt ez másként az Aqua-Palace élményfürdőben sem. Már 10 óra előtt 1 órával kígyózó, tömött sorok várakoztak a komplexum nyitására. Délelőtt 10 órától itt ajándékozták meg nyuszilányaink csokitojásokkal a vendégeket, így az időben érkezők hamar elkapkodták a finomságokat. A csokiknak és a nyusziknak a gyerekek örültek a legjobban, volt, aki öleléssel vagy puszival hálálta meg az ajándékot.

Délután a Miki Mini Locsoló Partié volt a főszerep. Rengeteg gyermek szórakozott együtt az Aqua-Palace élményfürdő Gyermekvilág szintjén. Egyik apróság sem távozott üres kézzel, még a legbulisabb szülők is sok-sok ajándékkal térhettek haza. Természetesen AquaPali, az élményfürdő kabalafigurája a buli végén minden kislányt és anyukát meglocsolt, a fiúk legkreatívabb locsolóverseit pedig ajándékkal jutalmaztuk.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. programjai sok mosolyt csaltak a fürdőzők arcára a hosszú hétvégén, így színes és vidám élményekkel gazdagon hagyhatták el a fürdőkomplexumot.

Reméljük, hogy a jövőben is visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!

 

SziZsu