2016. 02. 19. - 07:33

Szökjön el a Hungarospa fürdőkomplexumába a szökőnapon!

Szökjön el a Hungarospa fürdőkomplexumába a szökőnapon!

Az idei február nagyon kegyes hozzánk, hisz nem kevesebb, mint 24 órát ajándékoz, mielőtt átlépnénk az első tavaszi hónapba. Csak négyévente fordul elő, hogy egy nappal több időnk van az életet kihasználni, boldognak lenni. Miért ne ünnepelhetnénk ezt a napot testet-lelket megújító fürdőzéssel? No, persze nem a fürdőkádi ejtőzésre gondolunk, hanem igazi kiruccanásra, például Európa legnagyobb fürdőkomplexumába.

A "Szökjön ki egy fürdőbe" felhívás teljesen új akciója a Magyar Fürdőszövetségnek, célja, hogy az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek egyikére invitáljon bennünket. Hiszen, ha már kaptunk idén plusz egy napot ajándékba, akkor miért ne tölthetnénk el azt csodálatosan: egy kellemes fürdőben, szaunázva, lazítva és csak várva a tavaszt.

Már régóta szeretett volna eljönni az Aqua-Palace élményfürdőbe és kipróbálni mind a 20 medencét? Vagy kellemesen ellazulni a meleg gyógyvízben és élvezni a jótékony hatásait? Akkor 2016. február 29-én érdemes hozzánk ellátogatni, mert mindkét fürdőnkben féláron veheti igénybe a testet-lelket feltöltő élményeket.

Szökjön ki hozzánk ezen a napon, az eredmény garantált lesz, hisz szinte észrevétlenül úszik át a borús télből a virágos tavaszba.

 

SziZsu