2016. 03. 24. - 09:34

Színpompás Húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Színpompás Húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Színes húsvéti programokkal várjuk vendégeinket 2016. március 27-28-án a Gyógyfürdőben és az Aqua-Palace Élményfürdőben: szauna szeánszok, zenés esti fürdőzés habpartyval, Miki-mini party és sok más meglepetés.

A Húsvéti hosszú hétvégén különleges programokkal egészítjük ki az egész napos a fürdőzés és a szaunázás élményét. 11:00-kor a Forgórózsa Néptánc Együttes műsorát tekinthetik meg az Aqua-Palace élményfürdőben,  13:00 órától pedig a Gyógyfürdőben lépnek fel a táncosok. 20 órától 22 óráig Habshow-val és napjaink legbulisabb zenéivel várjuk az Aqua-Palace élményfürdő vendégeit.

Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szeánszainkon a finn szaunákban, ahol szauna mestereink garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról és a forróságról is! Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében.

A kisgyermekes családokra is gondoltunk, így őket vasárnap és hétfőn az Aqua-Palace élményfürdőben várja a mindig fergeteges hangulatú Miki Mini Party, hogy kellőképpen megmozgassa a táncolni vágyó kicsiket és nagyokat.

További 2016-os programjainkról IDE kattintva tájékozódhat!

Szeretettel várunk mindenkit különleges, pihenetető húsvéti programjainkra és a habos, frissítő esti fürdőzésre az Aqua-Palace élményfürdőben!

 

SziZsu