2016. 05. 02. - 15:18

Szenzációs nyitás a Hungarospa Strandfürdőjében!

Szenzációs nyitás a Hungarospa Strandfürdőjében!

2016. április 30-án Magyarország legkedveltebb fürdőjében, a Hungarospa fürdőkomplexumában nyitottuk meg a Strandszezont. Ezt az alkalmat egy szenzációs Hungarospartyval is megünnepeltük, ahol a sztárvendégek alaposan felrázták az éjszakát!

Nagyon jó idő köszöntött 2016. április 30-án a HUNGAROSPA Strandfürdő vendégeire, ahol a nyitó napon rengetegen látogattak el a strandra és az Aquaparkba.

Miután birtokba vették fürdőzőink a strandot, a Tihanyi Vándorszínpad operett produkciója mutatkozott be 14:00-tól  a Nagyszínpadon. Tihanyi-Tóth Csaba és bájos felesége, Bognár Rita varázslatos műsorral kápráztatták el a hálás közönséget. Rita csengő hangja és Csaba sármja mindkét nemet levette a lábáról.

Az egy órás műsort követően 15 óra után, a debreceni Carmen TSE táncosai vették birtokba a színpadot, akiket már többször láthattak vendégeink a Hungarsopa színpadán. A táncosok most a legfrissebb repertoárjukat mutatták be a Hajdúszoboszlón fürdőzőknek.

Nagy sikere volt az esti ingyenes rendezvénynek is, melyen több mint 5000 ember gyűlt össze, hogy szombat este olyan híres magyar énekesekkel köszönthessék vendégeink az idei strandszezont - Janicsák VecaMajka és Curtis, Dér Heni, Kasza Tibi - akik meghatározó szerepet töltenek be a magyar zenei életben.

Este 18.00 órától kezdődött az ingyenes rendezvény. Elsőként egy nagyon exkluzív és kifinomult márka, az Art’z Modell ruhakollekciójából láthattunk divatbemutatót a Stílus Divat Stúdió csinos modelljeinek közreműködésével.

A látványos ruhakölteményeket Janicsák Veca követte a színpadon, akin szemmel látható volt az anyaságból fakadó ragyogás. Egy félénk üdvözlés után kezdett bele a Kék Angyal című új slágerbe, amiben azonnal kitűnt tiszta, csengő hangja.

Veca új lemezének dalaival és néhány kölcsönvett kedvencével nem csak egy kellemes hangulatú koncertet adott, de csodás zenei élménnyel ajándékozta meg a közönséget. 
Az énekesnő a már kihagyhatatlan Most múlik pontosan című Quimby-slágerrel zárta az előadást, amit vele énekelt a nagyérdemű.

Egy gyors technikai beállást követően a színpadra „robbant” Majka és Curtis, valamint az „Ők” (ahogy nevezi magát a zenekar). A két előadó kifogástalanul bánt a közönséggel már a színpadra lépésük első perceitől kezdve. Repertoárjuk pedig mesterien lett összeválogatva, a rajongók szinte minden nótát egy emberként dúdoltak a rapper duóval. Plusz meglepetésként magukkal hozták még Kollányi Zsuzsit is, akinek különleges hangszíne fantasztikus kiegészítése volt a műsornak.

A legnagyobb sikert a klipekkel rendelkező dalok (Belehalok, Nekem ez jár, Elvitted a szívemet, Csak Te létezel, Eléglesz) kapták. Ezekben a percekben szinte katarzis érzés lett úrrá a helyszínen, amely láthatóan Majkáékat is feltöltötte. A dalok között az összekötő szövegek is a srácok lazaságát, humorát és közvetlen személyiségét tükrözték, folyamatos kontaktot tartottak a közönséggel. Egy szóval: remekül összeszokott, profi előadást és előadókat láthattunk a Hungarospa Hajószínpadán. 

A fiúkat Dér Heni követte a színpadon, aki üde színfoltja volt az estének. A Sugarloaf egykori énekesnőjének remek hangja mellett a két csinos táncos lány örvendeztette meg a közönséget, akikkel egy igazán vagány, szexi és zeneileg tökéletes produkciót hoztak össze.

A bombaformában lévő Dér Heni végig a közönséggel volt, fáradhatatlanul pörgött a színpadon, és a számok között is igyekezett mindenkit bevonni az előadásába. A vidáman tomboló Heni régi klasszikusokkal, kedvenceivel és legújabb szerzeményeivel rázta fel a közönséget.

A koncerteket Kasza Tibi fellépése zárta, aki az este egyik csúcspontja volt. Fergeteges hangulatot varázsolt a hűvös éjszakába, a közönség alig akarta leengedni a színpadról. A show nem szerénykedett sem dallamokban, sem humorban, főleg, hogy Tibi egész végig ontotta a poénokat. Kedvencei mellett saját dalait hozta el, amikre hatalmasat táncoltak és énekeltek vele a vendégek.

A kivételes előadásokat és estét gyönyörű tűzijátékkal koronáztuk meg.

Örülünk, hogy eljöttek rendezvényünkre, hálásak vagyunk, hogy minket választottak vendégeink és az időjárás is kegyes volt hozzánk! Találkozzunk legközelebb is!

Ez évi programjainkról IDE kattintva tájékozódhatnak!

 

SziZsu