2015. 12. 09. - 15:06

Romániai delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába

Romániai delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája, valamint a romániai Bihar Megyei Vállalkozások Egyesülete közös szervezésében egy kétoldalú üzleti találkozó került megrendezésre 2015. december 8-án Debrecenben az iparkamara központi irodájában. A találkozó keretében a romániai delegáció ellátogatott a Hungarospa fürdőkomplexumába is.

2015. december 8-án, kedden a 16 fős romániai delegációt Székely Ruth Csengele, a Hungarospa értékesítési menedzsere kalauzolta körbe az Aqua-Palace élményfürdőben és Gyógyfürdőben. A létesítmények megtekintését követően vendégeink igénybe is vették az élményfürdő szolgáltatásait.

2015. december 9-én, kedden délelőtt a delegációt Dan Sabau képvisletével - a Bihar Megyei Vállalkozások Egyesületének vezérigazgatója - Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója fogadta, aki egy általános tájékoztató keretében bemutatta a fürdőkomplexumot, Társaságunk üzleti és fejlesztési eredményeit.

A vendégek nagy érdeklődést mutattak a termálvíz tulajdonosi hasznosításával, felhasználási lehetőségeivel kapcsolatos jogszabályok és helyi intézkedések iránt, valamint az elhasznált termálvíz vízkezelési technológiája is érdekelte a jelenlévőket. Ezt követően a legfrissebb promóciós filmünk került bemutatásra, ami lenyűgözte a vendégeinket, tekintve, hogy a delegáció legtöbb tagja még nem járt városunkban.

A filmvetítés után Boruzs Ida, a Hungarospa szálláshelyek és vendéglátás igazgatója tartott tájékoztatást, illetve helyszíni bemutatást a tanulóképzési-oktatás vállalati szerepéről és a vonatkozó jogszabályi elvárásokról. A jelenlévők keresték a további együttműködési lehetőséget is a határ mindkét oldalán. A találkozók célja a turisztikai megyei vállalkozások üzleti kapcsolatainak bővítése. 

SziZsu