2016. 01. 26. - 14:05

Rendkívüli kedvezmények törzsvásárlóinknak a Gyógyfürdőben!

Rendkívüli kedvezmények törzsvásárlóinknak a Gyógyfürdőben!

A Hungarospa 2016. január 11-től március 11-ig  az OEP által támogatott gyógykezeléseket igénybe vevő törzsvendégeinek (a 3. kúrától)  rendkívüli 20%-os kedvezményt biztosít.

A Hajdúszobsozlói Gyógyfürdőben törzsvendégeinknek kedvezményesen mindössze  1040,- Ft hétköznapokon a napi csomagár, mely  tartalmazhat napi 4 gyógykezelést és a belépőjegyet is. Szombati napokon pedig 1520,-Ft csomagáron vehetik igénybe törzsvendégeink a napi 4 gyógykezelést és a belépőjegyet. Azok a vendégek, akik legalább 4 napra érvényes kezeléscsomagot vásárolnak, vasárnap ajándékba kapják a fürdőbelépőt a gyógyfürdőbe.

Törzsvendég akciónkban azon vendégeink vehetnek részt, akik már a 3. kúracsomagot veszik igénybe!

Reumatológiai szakrendelésünkön 8 reumatológus szakorvosunk a gyógyfürdő kezelések felírása céljából továbbra is beutaló és várólista nélkül fogadják az érvényes biztosítási kártyával rendelkező betegeket.

A vendégek a gyógykezeléseket érvényes biztosítási kártyával, évente kétszer vehetik igénybe. Egy kúrában négy féle gyógykezelés vehető igénybe és a kúra kezelésenként legfeljebb 15 darabot tartalmazhat.

 Legyen Ön is Törzsvendégünk! Kezdje le most gyógykúráját!

SziZsu