2016. 01. 06. - 13:04

Ötödször pezsgőztünk fürdőruhában szilveszterkor az Aqua-Palace élményfürdőben!

Ötödször pezsgőztünk fürdőruhában szilveszterkor az Aqua-Palace élményfürdőben!

Ismét egy lélegzetelállítóra sikerült szilveszteri éjszakai habfürdő bulival zártuk a 2015-ös évet a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben. A belföldi vendégkör mellett, ismét több száz határon túli vendég látogatott el hozzánk, hogy felejthetetlen élményekkel köszöntse az újévet.

Az egyedülálló környezetben, kivételes műsorokkal és látványelemekkel zajló, óriási hangulatú éjszakai fürdőbuli alkalmával közel 1000 fő részvételével, méltóképpen búcsúztattuk szilveszterkor a 2015-ös évet az Aqua-Palace élményfürdőben.
Az öltözőből a medencetérbe érve egy-egy koktél várta a fürdőruhás vendégeket. A Fürdőtérben lézer- és animált habshow fokozta a kiváló szilveszteri hangulatot DJ Pici zenei összeállításával.
Az érkezést követően 21 órától kezdődött az őrült jó buli hangulat, mikor a rúdtánc show csinos táncosai, a debreceni Power Pole Dance 2 tagja maximális fokozatra kapcsoltak. Az akrobatikus, nehéz és veszélyes gyakorlatokat lélegzetvisszafojtva nézte a közönség. A sportos, hajlékony hölgyek 20 perces zenés-táncos repertoárját hatalmas ovációval hálálták meg vendégeink, akik a műsort követően egy-egy gyakorlati elem bemutatásával is megismerkedhettek.
Egész este svédasztalos ételkínálat állt a bulizók rendelkezésére, hogy csillapította a táncolásban és fürdőzésben elfáradt vendégeink éhségét.
A vacsorát és műsort követően nem sokkal, 23 órakor már a romániai újévet köszönthették fürdőzőink egy-egy pohár pezsgő társaságában, akiknek örömét az animált habshow is kísérte. Az első pezsgőzés után a debreceni Joy Orient Táncsoport hastáncbemutatója következett. A 3 tehetséges, csinos lány minden vendégünket lenyűgözött a táncával. A keleties hangulatú zene és az érzéki mozdulatok még jobban fokozták a már felfűtött hangulatot. Volt vendég, aki kedvett kapott a táncokhoz és a koreográfiákba is szívesen bekapcsolódott.
A keleti életérzést követően még egy ráadás műsorral készültünk vendégeinknek: profi bártenderek műsora következett. Az Aqua-Palace élményfürdő szilveszteri bulijának elmaradhatatlan párosa most sem okozott csalódást. Legújabb produkciójukkal óriási sikert arattak fürdőzőink körében. Az artistamutatványokhoz hasonló koreográfia, - mint az üvegpörgetés, üvegdobálás, vagy a tűzfújás - 2015 végén sem maradtak el. A jóképű koktélzsonglőrök a műsor közben elkészített koktélokkal is kedveskedtek a legjobban tapsoló vendégeknek. A két gyakorlott mixer fergeteges hangulatot varázsolt közönsége köré és a magyarországi újévet tapsviharral egybekötve, pezsgőesővel kísérve ünnepelhettük meg velük együtt.
Ezután zavartalanul folytatódott tovább a hajnalig tartó szilveszteri habparty.
 
Így búcsúztattuk az óévet a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Aqua-Palace élményfürdőjében!
Reméljük, hogy 2016-ben is találkozunk, aki pedig kimaradt, tartson velünk legközelebb!
 
 
SziZsu