2016. 03. 04. - 09:28

Meglepjük a szebbik nem tagjait Nőnapon a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Meglepjük a szebbik nem tagjait Nőnapon a Hungarospa fürdőkomplexumában!

2016. március 8-án, kedden Nőnap alkalmából hölgy vendégeinknek kedveskedünk. A szebbik nem tagjai ezen a napon 50% kedvezménnyel válthatnak belépőt Gyógyfürdőnkbe, Uszodánkba és Aqua-Palace élményfürdőnkbe. Ráadásként ajándékkal lepjük meg a hölgyeket!

Március 8-a Nemzetközi Nőnap, azaz egy olyan nap, melyen minden évben a nőket ünneplik világszerte. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is szeretné köszönteni a nőket e jeles napon és gondoskodik arról, hogy egy igazi pihentető napot tudjon eltölteni bárki a szebbik nem tagjai közül. Ajándékozza meg a szeretett hölgyet, vagy akár önmagát egy kényeztető luxusélménnyel fürdőkomplexumunkban.

Azok a kedves hölgy vendégek, akik nőnapon jegyet váltanak a Gyógyfürdőbe, az Árpád uszodába, vagy az Aqua-Palace élményfürdőbe, fél áron vehetik igénybe a Hungarospa fürdőszolgáltatásait. A férfi vendégek figyelmébe ajánljuk, hogy lepjék meg párjukat egy kényeztető masszázzsal, szoláriummal, vagy akár egy tavaszi méregtelenítő csomaggal! Amíg a hölgyek kipihenik a hétköznapok fáradalmait, addig ajánljuk az uraknak a Szaunavilág szolgáltatásiat. Azok a vendégek, akik egy felejthetetlen élményre vágynak, vegyék igénybe az Aqua-Palace élményfürdő Relax szobáját, ahol csodálatos, meghitt környezetben tölthetnek el párjukkal néhány romantikus órát.

A nőnap mára egy globálisan elterjedt, nemzeti ünnepnapként számon tartott esemény azon országokban, melyek elismerik, hogy rengeteg szempontból korunk igazi hősei a nők. Az emberiség felét teszik ki Ők, akik a jövő terheit is vállukon hordják, sokszor mégsem kapják meg azt a napi elismerést, ami illetné őket. Ez a nap egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kimutassuk mennyire fontosak és értékesek számunkra az életünkben helyet foglaló NŐK, legyen szó párkapcsolatról, családtagról, munkatársról, barátról. Tegyél feléjük egy olyan gesztust, mellyel kifejezheted, hogy mennyire értékes szerepet töltenek be az életedben és garantáltan maradandó élményt nyújthatsz át nekik.

Gondolj a párodra, lánytestvéredre, anyukádra vagy nagymamádra és lepd meg őket egy csodás nappal Hajdúszoboszlón!

Ha nőként nincs, aki meglepjen, akkor légy kreatív és lepd meg magad Te! Egy különleges, kényeztető szabadnappal, amivel igazán feltöltődhetsz nálunk és kiszabadulhatsz a szürke hétköznapokból.

Szeretettel várunk minden Hölgyet és természetesen urat is Nőnapon!

Egy nap kényeztetés minden nőnek jár!

 

SziZsu