2016. 05. 05. - 15:18

Könyvbemutató az Aqua-Palace élményfürdőben

Könyvbemutató az Aqua-Palace élményfürdőben

"Gyógyfürdőzés és vízi élmények Hajdúszoboszlón" címmel jelent meg Dr. Gömöri Béla és Dr. Oláh Mihály közös szerzeménye, amit 2016. április 30-án mutattak be a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületének aulájában megrendezett könyvbemutatón szép számmal képviselték magukat a sajtó képviselői, valamint a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezető munkatásrai is.

 

A könyvbemutatón megjelenteket Dr. Böszörményi Nagy Klára, a Springmed kiadó igazgatója köszöntötte. Beszédében - többek között - ismertette a könyv létrejöttének körülményeit. Külön köszöntötte és felkérte a “Gyógyfürdőzés és vízi élmények Hajdúszoboszlón” című könyv egyik szerzőjét, dr. Oláh Mihály orvosigazgatót, hogy mondja el miről szól a könyv.

Dr. Oláh Mihály beszédében hangsúlyozta, hogy a könyv olvasmányos, közérthető, képes formában mutatja be a gyógyfürdőben a gyógyítás folyamatát. Az egyes fejezetek nem csak a hajdúszoboszlói fürdőről és a gyógyvíz történetéről szólnak, hanem arról is, hogy az itt található kezelések milyen betegségekre fejetenek ki gyógyító hatást. Elsősorban olyanoknak szánják a “Gyógyfürdőzés és vízi élmények Hajdúszoboszlón” című szerzeményt, akik nemcsak a balneoterápiás kezelések iránt, hanem a fürdőkomlexum többi szolgáltatása iránt is érdeklődnek. 

A könyvbemutatón elhangzott, hogy a későbbiek folyamán tervezik a kötet további idegen nyelvű kiadását is,  a nagy számban érkező külföldi vendégekre tekintettel.

A Hungarospa 5 csillagos minőségű lehetőségeit egyaránt ki tudják használni a kikapcsolódni, üdülni, feltöltődni vágyók és betegségeik okozta panaszok miatt érkező vendégeink is.

Reményeink szerint, akár először érkezik valaki Magyarország legnagyobb fürdőkomplexumába, akár visszatérő vendég, találni fog ebben a kis kötetben érdekes történeti adatokat, eligazítást a Hungarospa szolgáltatásairól és hiteles tudnivalókat valamennyi elérhető kezelésről.

A kötet 2200.- forintos áron megvásárolható a Thermal Tourist Utazási Irodában, a Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace élményfürdőben és a Hungarospa Thermal Hotel***superior szállodánkban.

 

SziZsu