2015. 12. 22. - 10:02

Karácsonyi esti fürdőzés és szauna-szeánszok a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben!

Karácsonyi esti fürdőzés és szauna-szeánszok a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben!

Csobbanj a nyárba télen is a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben! Kapd fel a strandpapucsod a sarokból, markold meg a törölköződ, és tarts velünk az ünnepek alatt is, hogy felejthetetlen élményt szerezz az egyedülálló habparty-s, zenés esti fürdőpartyn, vagy lazíts a különleges szauna-szeánszaink egyikén! 

Az ünnepi időszakban sem maradhat ki senki az éjszakai fürdőzés élményéből, így 2015. december 25-26-án 10.00-22.00-ig várunk minden csobbani vágyó és szauna imádó vendégünket!

Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szeánszainkon a finn szaunákban, ahol szauna mestereink garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról és a forróságról is. Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében és a habtengerben.

A megjelölt szeánszok élményfürdő- és szauna belépővel látogathatók! Jelentkezni: az élményfürdő recepcióin. A szauna szeánszok a létszám függvényében változhatnak!

Szeretettel várunk mindenkit különleges, pihenetető szauna programjainkra és a habos, frissítő éjszakai fürdőzésekre az Aqua-Palace élményfürdőben!

 

 SziZsu