2015. 11. 03. - 15:50

Ismét találkoztak egymással a Hungarospa fürdőkomplexum nyugdíjas dolgozói

Ismét találkoztak egymással a Hungarospa fürdőkomplexum nyugdíjas dolgozói

2015. november 2-án, hétfőn, egy év után újra egy kellemes délutánt tölthettek együtt a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. egykori munkatársai a Hungarospa Thermal Hotel***superior éttermében.

A hagyományokhoz híven, minden évben az év végéhez közelítve egy nyugdíjas találkozóval kedveskedik a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. jelenlegi menedzsmentje a társaság egykori munkatársainak.

2015. november 2-án, több mint 130 volt fürdődolgozó vett részt a Hungarospa Thermal Hotel***superior éttermében megrendezett kellemes összejövetelen. Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a meghívott vendégeket és beszámolt Társaságunk elmúlt egy évének kiemelkedően jó eredményeiről és főbb eseményeiről.

Beszédében megemlítette, hogy az idei sikeres munkáért 2015-ben 2 elismerésben is részesült a Hungarospa: mindegyik fürdőrészlegünk - Gyógyfürdő, Strand-Aquapark és Aqua-Palace élményfürdő - megkapta az 5 csillagos minősítést, illetve a Termalfurdo.hu szervezésében megrendezett online közönségszavazáson az "Év legjobb fürdője 2015" címet is elnyerte a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

A beszámolót követően a rendezvényen bemutatkozott Társaságunk egyik kiváló tehetségű munkatársa, Varga Nóra, aki csodálatos hangjával és gyönyörű dalokkal ajándékozta meg a nyugdíjas- és minden megjelent vendégünket. Mindemellett kis ajándékkal és egy finom ebéddel is kedveskedett Társaságunk az egykori munkatársaknak.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nagyon jó egészséget és boldog, hosszú életet kíván a nyugdíjazott munkatársaknak!

 

SziZsu