2015. 11. 25. - 09:32

Ismét gyakorló szauna-szeánszokon vehetnek részt vendégeink az Aqua-Palace élményfürdőben!

Ismét gyakorló szauna-szeánszokon vehetnek részt vendégeink az Aqua-Palace élményfürdőben!

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nemcsak élményhelyszínt, hanem oktatóhelyszínt is biztosít a szaunamesterek munkájához. Ezeken az oktató ceremóniákon a szaunázás szerelmesei ingyenesen vehetnek részt Aqua-Palace élményfürdőnk szaunavilágában.

A  gyakorló szauna szeánsz programok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a látogatók mélyebben megismerjék a szaunamesterek munkáját. 2015. november 28-án és 29-én, szombaton és vasárnap is bepillantást nyerhetnek vendégeink a szakma elméleti és gyakorlati képzéséhez kapcsolódó szauna mesteri munkába.

A tanulók elsajátítják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés megvalósításának követelményeit, módozatait, helyi kívánalmait, szabályait. A szauna ceremóniákat családias hangulatú, 24 fő befogadására alkalmas 3 finn szauna kabinunkban élvezhetik a szaunázás szerelmesei. A szeánszokon a szaunamester végig benn tartózkodik a vendégekkel a szaunában, különleges aromák felöntésével segít ellazulni, miközben folyamatosan növekszik a hőérzet.

Egyénre szabott ventilációval segít elérni, hogy a részt vevők hátán futkosson a hideg. A ceremóniák alkalmával természetes anyagokból készít bőrápoló krémeket: a testradír után kellemes hidratáló pakolás kerül a bőrre, amely felér egy komolyabb kozmetikai kezeléssel is! A szeánszok során megismerkedhetünk a szaunázás kultúrájával, történetével, és sokat tanulhatunk erről a kikapcsolódási formáról a szaunamester tanulókkal együtt. A gyakorló szauna szeánszokat Kocsis Ibolya szaunamester, tréner és oktató vezeti.

Látogasson el hozzán és legyen részese ennek a páratlan élménynek Aqua-Palace élményfürdőnkben!

 

SziZsu