2016. 02. 05. - 09:20

Ismét a TOP 50 legbefolyásosabb turisztikai szakember között a Hungarospa vezérigazgatója

Ismét a TOP 50 legbefolyásosabb turisztikai szakember között a Hungarospa vezérigazgatója

2016. február elsején került megrendezésre  a XXIV. Turisztikai Évadnyitó Fogadás a Budapesti Kongeresszusi Központban, melyre 1200 turisztikai szakember között Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója és a Magyar Fürdőszövetség elnöke is  meghívást kapott. 

A gálán prezentációt nézhettek meg a résztvevők a turizmus 2015. évi eredményeiről, valamint arról, hogy mit szeretne elérni a szakma 2016-ban, melyek azok a tényezők, amelyek tovább erősíthetik a turizmus iparágat Magyarországon.

  

A hagyományoknak megfelelően ezen az estén díjazták a a turizmus különböző területein dolgozó legkiválóbb  szakembereket is. 

A díjátadást követő  fogadáson kötetlen beszélgetésre volt lehetősége  a Hungarospa vezérigazgatójának a turizmust irányító szakemberekkel, többek között dr. Ruszinkó Ádám helyettes államtitkárral és dr. Faragó Péterrel, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigagatójával.  

Az esemény valmennyi résztvevője megkapta azt a Turizmus Kft. által készített kiadványt, mely a TOP 50 legbefolyásosabb turisztikai szakembert mutatja be. 

Már második alkalommal szerepel a kiadványban Czeglédi Gyula. Ezt az elsimerést egyrészt a Hungarospa vezérigazgatójaként, másrészt a Magyar Fürdőszövetség elnökeként érdemelte ki  a szakmai zsűritől. Nagy megtiszteltetés a turizmusban meghatározó szerepet betöltő személyek között szerepelni, hiszen a turizmus ma már a GDP közel 10 %-át adja és több, mint 400.000 embert foglalkoztat. 

 

Czeglédi Gyula a TOP 50 kiadványban

 A cikket itt olvashatja el.

KZS