2015. 10. 12. - 13:13

Hatodik alkalommal ünnepeltük a Magyar Fürdőkultúra Napját as Hungarospa fürdőkomplexumában

Hatodik alkalommal ünnepeltük a Magyar Fürdőkultúra Napját as Hungarospa fürdőkomplexumában

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezérére már hatodik alkalommal került megrendezésre a Magyar Fürdőkultúra Napja. A Hungarospa fürdőkomplexuma is számos programmal kedveskedett vendégeinek.

2015. október 10-én, szombaton, az országosan megrendezésre kerülő Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából a Gyógyfürdőben és az Aqua-Palace élményfürdőben színes programkínálattal és meglepétesekkel készültünk vendégeinknek.

A Gyógyfürdőben, az élményfürdőben és az uszodában minden vendégünknek egy 2016-os Hungarospa kártyanaptárt adtunk ajándékba.

11 órától pedig egy exkluzív korhű fürdőruhabemutatót láthattak fürdőzőink a medencecsarnok épületében. A látványos és század eleji korokat megidéző ruhaköltemények hatalmas sikert arattak. Egy-egy átöltözés között, divat-totó játékunkban számos nyereménnyel lettek gazdagabbak szerencsésebb vendégeink.

14 órától az Aqua-Palace élményfürdő Fürdővilágában vonultak fel korhű fürdőruhákban a csinos modell lányok. A játék és nyereményeső természetesen itt sem maradt el, rengeteg nyeremény talált gazdára.

15 órától a gyerekek Miki Mini Partin szórakozhattak a Gyermekvilágban, míg szüleik a Szaunavilágban kényeztethették magukat különleges szauna-szeánszainkon.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek a Magyar Fürdőkultúra Napján.

Látogassanak el hozzánk, legyenek a vendégeink legközelebb is!

 

SziZsu