2015. 12. 18. - 17:08

Hagyományos évzáró vacsorával zárta a sikeres évet a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Hagyományos évzáró vacsorával zárta a sikeres évet a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

2015. december 11-én, pénteken évzáró céges rendezvényt tartott a Hungarospa az Árpád Uszodában, ahol a munkatársak elismerésekben részesültek, valamint vacsorával, műsorral és jó hangulatú szórakozással zárták az évet.

A Hungarospa Hajdúszobostzlói Zrt. évzáró rendezvényén Hajdúszoboszló város polgármestere, országgyűlési képviselője, valamint képviselő testületének tagjai is megtisztelték jelenlétükkel Társaságunkat.

Dr. Sóvágó László polgármester, Bodó Sándor országgyűlési képviselő és Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója köszöntötte a megjelent vendégeket. Mindannyian megköszönték Társaságunk munkatársainak az idei eredményes és sikeres munkát, valamint elmondták ünnepi jókívánságaikat.


A köszöntő beszédeket követően Czeglédi Gyula vezérigazgató a szokásosnál is több, 135 törzsgárda jutalmat, továbbá véradó díjat adhatott át a munkatársaknak, munkájuk elismeréseként. Ezt követően Dr. Sóvágó László polgármester 20 éves törzsgárda elismerésben részesítette Czeglédi Gyula vezérigazgató urat. 

Meglepetésként, több kolléga ajándék jutalomban is részesült kiemelkedő munkájáért. A vezérigazgató pohárköszöntőjét egy kellemes hangulatú vacsora követte. Az este folyamán a debreceni Kenguru Tánc és Sportegyesület hajdúszoboszlói akrobatikus rock'n'roll gyermek formációi szórakoztatták dinamikus előadásukkal a jelenlévőket. 

A jó hangulatú zenéről  Ábrányi Miki gondoskodott.
 
SziZsu