2015. 09. 28. - 14:59

Figyelmesség és mosoly a Hungarospa fürdőkomplexumában - Legyen minden nap Turizmus Világnap!

Figyelmesség és mosoly a Hungarospa fürdőkomplexumában -  Legyen minden nap Turizmus Világnap!

Minden évben, szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján még több figyelmet szentelünk a vendégszeretnek a Hungarospa fürdőkomplexumában, így 2015-ben is számos meglepetéssel és programmal vártuk vendégeinket.

A Turizmus Világnapját a Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére a turizmusban dolgozók  idén már ötödik alkalommal ünnepelték meg hazánkban. Mivel a vendégek elégedettsége olyan apró  figyelmességeken is múlik, mint a mosoly és a vendégbarát viselkedés, a Turizmus Világnapi akcióval a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is a vendégszeretet és szemléletformálás szükségességét kívánja hangsúlyozni. Így 2015. szeptember 27-én, vasárnap, egész napos meglepetésekkel és élményekkel készültünk vendégeinknek.

A Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace élményfürdőben és az Árpád uszodában egész nap ajándék bonbonokkal leptük meg a hozzánk érkező vendégeinket. 

A felnőttek mellett a gyerekeknek is kedveskedtünk ajándékokkal az élményfürdőben: Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója egy szerencsés kislányt lepett meg egy Aqua-Pali plüssfigurával, ami az Aqua-Palace élményfürdő kabalaállata. 14 órától pedig Miki Mini partyn táncolhattak és játszathattak a kicsik sok-sok nyereményért.

Délelőtt 11 órától a Gyógyfürdő medencecsarnokában tartott 20 perces vidám vízi tornát Szűcsné Sári Mariann fittness és aerobic edző. A torna a hűvös szeptemberi idő ellenére is kellemes hangulatban zajlott vendégeink legnagyobb örömére és egészségére. Azon vendégeink sem maradtak ki az egészségmegőrzésből, akik Aqua-Palace fedett élményfürdőnk szolgáltatásit próbálták ki. Délután 13 órától Mariann humoros Vízi Zumba tornáján fáradhatatlanok voltak idősek és fiatalok egyaránt.

A rengeteg víziélmény után 16 órától a szaunázás szerelmeseinek különleges szauna-szeánszokkal kedveztünk az Aqua-Palace élményfürdő Szaunavilágában. A szeánszokat a Hungarospa egyik szaunamestere, Horváth Tímea vezette, aki kellő szakmai felkészültségével, hozzáértésével és személyiségével vidám és pezsdítő hangulatot varázsolt a szanuakabinba.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a világnapon, hanem minden egyes itt eltöltött napon a hozzánk érkező turisták felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

 

SziZsu