2018. 11. 14. - 13:25

Ajándékozzon egészséget karácsonyra! Vásároljon Hungarospa ajándékutalványt!

Ajándékozzon egészséget karácsonyra! Vásároljon Hungarospa ajándékutalványt!
Miért ne gondolkozhatnánk a karácsony közeledtével olyan meglepetésekben, amelyek nemcsak örömet szereznek, de az egészséges életmódhoz is köthetők? Ha már ellőtték az élményajándékok közül a színház- és koncertjegyes meglepetéseket, akkor idén a lelki felüdülés helyett a testi épülést adják ajándékba!  Lepje meg szeretteit Hungarospa ajándékutalvánnyal!

Megvásárolhatóak a hajdúszoboszlói gyógyfürdő pénztáraiban vagy a Thermal Tourist Utazási Irodában!

Ha gondban van karácsony előtt, mert úgy érzi, az ajándékozottnak már tényleg mindene megvan, vagy egyszerűen csak nem akar az elcsépelt monogramos törölköző és a fényképes falinaptár mellett dönteni, akkor érdemes egy kicsit továbblépni az ajándékozás terén. Minden korosztály megérdemli ugyanis az egészséget, vagy a támogatást a kiegyensúlyozott életvitelhez vezető úton. Egy fürdőbelépőre, szauna-, wellness-, vagy esetleg egy néhány alkalmas masszázsbérletre jogosító ajándékutalvány jól mutathat a fa alatt. Ezúttal arra biztatunk mindenkit, hogy idén, próbálják meg az egészséggel megajándékozni szeretteiket és vásároljanak Hungarospa ajándékutalványt, vagy fürdőbelépőt karácsonyra!
 
Ajándékozzon fürdőbelépőt - Hungarospa 2018 800

Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: gyógyfürdő, gyógykezelések (a NEAK (régi OEP) által támogatott kezelések önrésze is) , fürdő-és wellness szolgáltatások, strand-, Aquapark-, uszodabelépők, kemping és szállodai szállás, ásványvíz, stb.

Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

Az utalvány készpénzre nem váltahtó. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebbet vásárol, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni. Az utalvány érvényességi ideje: a kiadás dátumától számított 1 év. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható. 

Az ajándékutalványt megrendelheti vagy megvásárolhatja a Hungarospa utazási irodájában a Thermal Touristban!

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

 

SziZsu