2015. 12. 02. - 15:20

Ajándékozza meg magát Mikuláskor az Aqua-Palace élményfürdőben!

Ajándékozza meg magát Mikuláskor az Aqua-Palace élményfürdőben!

2015. december 5-én, este 20:00-tól 22:00-ig ismét különleges esti programajánlattal kedveskedünk az Aqua-Palace élményfürdő vendégeinek. Ha már mikulás, akkor ünnepi hangulatot teremtünk az Ön számára. Esti fürdőzéssel és téli hangulatú, kényeztető szeánszokkal is várunk mindenkit élményfürdőnkbe!

Fürdőzzön, pihenjen nálunk egész nap, és vegyen részt Ön is bőrápoló és kényeztető szeánszainkon a finn szaunákban, ahol szauna mestereink garantáltan gondoskodnak a jó hangulatról és a forróságról is. Az izzasztó pillanatok után pedig kellemesen ellazulhatnak, vagy felfrissülhetnek az élményfürdő Fürdővilágának 8 medencéjében. 20 órától Habshow-val és napjaink legbulisabb zenéivel várjuk vendégeinket az Aqua-Palace élményfürdő Fürdővilágában!

A megjelölt szeánszok élményfürdő- és szauna belépővel látogathatók! Jelentkezni: az élményfürdő recepcióin. A szauna szeánszok a létszám függvényében változhatnak!

Szeretettel várunk mindenkit különleges, pihenetető szauna programjainkra és a habos, frissítő éjszakai fürdőzésre az Aqua-Palace élményfürdőbe!

 

SziZsu