2014. 10. 01. - 09:29

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága értékelt a Hungarospa-nál

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága értékelt a Hungarospa-nál

A múlt heti ISO audit után szeptember utolsó napjaiban is fontos esemény zajlott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-nél.

A Hungarospa jelentkezésére a Magyar Fürdőszövetség Minősítő Szakbizottsága a nemzeti fürdőminősítő rendszer keretében végezte el 2014. szeptember 29-30-án az 1-5 csillagos minőségi besorolást Gyógyfürdő, Strand-Aquapark, Aqua-Palace Fedett Élményfürdő és Uszoda kategóriában meghatározott követelmény és szempontrendszer alapján.

A bizottság Mogyorósi Ferenc bizottsági elnök vezetésével kezdte meg munkáját. Először Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója tartott egy előadást a társaság múltjáról, jelenéről, eredményeiről. Előadásában  főszezoni fotókkal mutatta be a fürdőkomplexum nyári hangulatát, melyet szeptember utolsó napjaiban a bizottsági tagok már nem láthattak.

 

A képen: Varga Katalin szolgáltatási igazgató, Czeglédi Gyula vezérigazgató, Mogyorósi Ferenc bizottsági elnök, Szabó Gyuláné bizottsági tag, Varga László műszaki igazgató

A Minősítő Szakbizottság tagai, akik  az ország több pontjáról érkeztek

 

A védjegy minősítés eredménye a Minősítő Szakbizottság javaslata alapján, a Szakminisztérium, a Kereskedelmi és Iparkamara, valamint  a Magyar Fürdőszövetség felterjesztésében, a Nemzetgazdasági Miniszter jóváhagyásával lép életbe várhatóan késő ősz folyamán. 

 

KZs