2014. 11. 14. - 11:18

A HUNGAROSPA 2 milliomodik fürdőszolgáltatását ünnepeltük!

A HUNGAROSPA  2 milliomodik fürdőszolgáltatását ünnepeltük!

2014. november 14-én, pénteken az Aqua-Palace élményfürdőben köszönthettük azon vendégeinket, akik igénybe vették az idei évben a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. kétmilliomodik fürdőszolgáltatását.

A Cséke családot Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója köszöntötte az élményfürdő aulájában. Hungarospa ajándékcsomagot, virágcsokrot és egy, a Hungarospa Thermal Hotel***superior szállodába szóló Wellness hétvége ajándékutalványt adott át 50.000 forint értékben a családnak. Továbbá egésznapos ingyenes fürdőzési lehetőséget is biztosított Társaságunk az Aqua-Palace élménfürdőben.

Az 5 fős Cséke család idős házaspárja Debrecenből, míg a fiatal anyuka, Cséke Beatrix 2 éves kisfiával, valamint 3 és fél éves kislányával érkezett hozzánk Budapestről. Az édesanya nagyon örült a nyereménynek, mivel elmondása szerint eddig még soha nem volt ilyen szerencséje és örömmel térnek majd vissza újból a wellness hétvégére is.

Czeglédi Gyula vezérigazgató nyilatkozatában elmondta, minden ilyen kerek szám mérföldkőnek számít, ami a fürdő teljesítményét méri és a 2 milliomodik fürdőszolgáltatás értékesítése kiemelten fontos mutató ezen számok közül. Külön kiemelte, hogy a gyógyászati szolgáltatások és fürdőbelépő számai 2014-ben az előző évhez hasonló eredményeket mutatnak, az Aqua-Palace vendégforgalma az elmúlt évekhez képest több, mint 10%-al magasabb. "Számításaink azt jósolják, hogy év végéig 300.000 vendégszámmal büszkélkedhetünk az élményfürdőben. Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően idén az Aquapark vendégforgalma közel 20%-os növekedést eredményezett."

Szizsu