szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2015. 09. 14. 15:35

2015-ben is a Hungarospa Thermal Hotel nyerte el a fesztivál étele díját

2015-ben is a Hungarospa Thermal Hotel nyerte el a fesztivál étele díját

2015-ben már 13. alkalommal rendezték meg Hajdúszoboszlón a bio ételeket és kiváló magyar borokat népszerűsítő Bioétel és Borfesztivál gasztrokulturális rendezvényt 2015. szeptember 11. és 13. között.

Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseményén bio alapanyagokból, helyben készült ételkülönlegességek és finomságok kóstolása közben, kiváló magyar pincészetek boraival ismerkedhettek meg az érdeklődők. Az idei évben is példásan képviseltette magát a Hungarospa ételkülönlegességeivel.

A Hungarospa standja a fesztiválon

A háromnapos rendezvény alatt, nem csak a kulináris élvezeteké volt a főszerep: 2015. szeptember 11-én, Hajdúszoboszló város meghívására Romániából látogattak el hozzánk a sajtó képviselői egy study tour keretében. Az Antena Tv, a România TV, az Alba TV (Gyulafehérvár), az Informatia Zilei napilap és körzeti TV (Szatmárnémeti) és a Nagybányai TV képviselőit köszöntötte Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója a Központi irodaház tárgyalótermében.

A sajtó munkatársai a Hungarospa Zrt. legújabb reklámfilmjét tekintették meg, ami után Kállai Zsuzsa marketing menedzser mutatta be a Gyógy- és Strandfürdő szolgáltatásait, majd a Hungarospa Thermal Hotel éttermében elköltött ebéd után pedig ki is próbálhatták a Strandfürdő az Aqua-Palace élményfürdő, valamint az Aquapark nyújtotta élményeket.

2015. szeptember 12-én, szombaton délután a Strandfürdő vendégei a vízi élmények mellett a budapesti Lengyel-Magyar Baráti Egyesület Szent Kinga kórusának előadását, valamint a lengyelországi Orkiestra Dęta Dzierżoniów zenei koncertjét láthatták és hallhatták a Tradicionális rész Nagyszínpadán. Mind a magyar, mind a lengyel vendégeink elismerésüket fejezték ki fürdőnknek a műsorokkal kapcsolatban, melyek méltón egészítették ki a háromnapos rendezvény programkínálatát.

Aki a rendezvénysorozat alatt kilátogatott a Szent István parkba, biztosan nem maradt éhes vagy szomjas, hiszen az idei fesztiválon számos helyi étterem főzőcsapata kínálta a kizárólag bio alapanyagból készült ételeit, valamint a látogatók Magyarország 20 pincészetének 50 legfinomabb bora közül válogathattak.

A fesztivál zárónapján, 2015. szeptember 13-án a fesztivál étele, bora és standja mellett azokat is jutalmazták, akik rászánták az idejüket, energiájukat és a legnagyobb arányban szerezték be az alapanyagokat bio forrásból. A bio megfelelésben 2. helyet a Hungarospa Thermal Hotel étterme érdemelte ki, melyért arany kupát vehetett át Márkus Pál, a Hungarospa Zrt. vendéglátó vezetője.

A "Fesztivál étele 2015" kategóriában a szakmai zsűri, úgy döntött, hogy a „Kofapecsenye héjas burgonyával" bizonyult verhetetlennek az ételek között, melyet a Hungarospa Thermál Hotel szakácsai készítettek el, Ványi Zoltán konyhafőnök vezetésével. A legízletesebb ételért járó oklevelet Máté Lajos önkormányzati képviselő adta át a konyhafőnöknek.

Reméljük, hogy sikerült jókedvet csalni vendégeink arcára ízletes ételkülönlegességeinkkel és programjainkkal!

Találkozzunk jövőre is, legyenek a vendégeink!

 

SziZsu